Løs problemer med Google Play Aviskiosk

Hvis du har problemer med Google Play Aviskiosk-appen, kan kanskje disse feilsøkingstrinnene være til hjelp.

Aviskiosk-appen kræsjer, eller innhold lastes ikke inn

Hvis Aviskiosk-appen lukkes eller slås av, eller hvis bestemt innhold ikke vises, kan du tømme bufferen og slette dataene dine i Google Play Aviskiosk-appen. Alt Aviskiosk-innholdet som er lagret på enheten din, må lastes ned på nytt.

Jeg kan ikke se de nyeste tilgjengelige tidsskriftutgavene på Google Play

Noen ganger kan det forekomme korte forsinkelser før nye utgaver blir tilgjengelig, så vi anbefaler at du prøver på nytt etter 24 timer.

Tidsskriftet mitt vises ikke som det skal

Hvis du har lastet ned et tidsskrift på enheten din og det mangler bestemte sider, eller hvis bestemte sider ikke lastes inn, kan du prøve følgende:

Trinn 1: Fjern tidsskriftet og last det ned på nytt
  1. Åpne Google Play Aviskiosk-appen Aviskiosk på Android-enheten din.
  2. Trykk på Bibliotek nederst på skjermen.
  3. Se etter hakeikonet Hake ved siden av tidsskriftet som er lagret på enheten din.
  4. I tidsskriftet trykker du på Mer Mer og så Fjern nedlastingen.
  5. Trykk på Mer Mer og så Last ned for lesing uten nett.
  6. Se tidsskriftet på nytt. Hvis det fortsatt ikke vises som det skal, bør du gå til trinn 2.
Trinn 2: Tøm bufferen og slett dataene

Hvis enheten din har en sterk Internett-tilkobling, kan du tømme bufferen og slette dataene i Google Play Aviskiosk-appen. Alt Aviskiosk-innholdet som er lagret på enheten din, må lastes ned på nytt.

Jeg kan ikke se tidsskriftene jeg har kjøpt

Her ser du hva du bør gjøre hvis du har kjøpt et tidsskrift i Google Play-butikken og det ikke vises i Google Play Aviskiosk-appen på enheten.

Sjekk kontoen din

Hvis du ikke ser et tidsskrift du har kjøpt i Google Play Aviskiosk-appen, kan det hende at du har kjøpt utgivelsen eller abonnementet med en annen Google-konto.

Sånn sjekker du hvilken konto du bruker i Google Play Aviskiosk:

1. Åpne Google Play Aviskiosk Aviskiosk.
  2. Trykk på menyen Meny.
  3. Øverst i hovedmenyen ser du hvilken konto du bruker.
  4. Trykk på nedoverpilen Nedoverpil for å velge en annen konto.

Nyhetsfeeden min er utdatert

Hvis nyhetsfeeden eller biblioteket ditt ikke oppdateres, og hvis du ser gamle artikler i Play Aviskiosk-appen, kan du prøve å laste inn innholdet på nytt.

Last inn nyhetsfeeden din på nytt
  1. Åpne Google Play Aviskiosk-appen Aviskiosk.
  2. Sveip ned på skjermen for å oppdatere feeden.