Problemen met Google Play Kiosk oplossen

Als u problemen ondervindt met de Google Play Kiosk-app, kunt u deze stappen voor probleemoplossing proberen.

Mijn Kiosk-app crasht of content wordt niet geladen

Als de Kiosk-app wordt gesloten of uitgeschakeld of als bepaalde content leeg is, wist u uw cachegeheugen en gegevens in de Google Play Kiosk-app door uit te loggen en weer in te loggen. U moet Kiosk-content die op uw apparaat is opgeslagen, opnieuw downloaden.

1. Open de Google Play Kiosk-app Kiosk op uw iPhone of iPad.
  2. Tik op Menu Menu.
  3. Tik naast uw account op de pijl-omlaag Pijl-omlaag en dan Accounts beheren en dan Beheren en dan Verwijderen.
  4. Log weer in.

Mijn tijdschrift wordt niet correct weergegeven

Als u een tijdschrift heeft gedownload naar uw apparaat en er pagina's ontbreken of bepaalde pagina's niet worden geladen, probeert u het volgende.

Stap 1: Verwijder het tijdschrift en download dit opnieuw
  1. Open de Google Play Kiosk-app Kiosk op uw iPhone of iPad.
  2. Tik onderaan het scherm op Bibliotheek.
  3. Kijk of er een vinkje Vinkje wordt weergegeven naast het tijdschrift dat is opgeslagen op uw apparaat.
  4. Tik op het tijdschrift op Meer Meer en dan Download verwijderen.
  5. Tik op Meer Meer en dan Downloaden.
  6. Geef uw tijdschrift opnieuw weer. Als het nog steeds niet correct wordt weergegeven, gaat u naar stap 2.
Stap 2: Wis het cachegeheugen en de gegevens

Als uw apparaat een goede internetverbinding heeft, wist u uw cachegeheugen en gegevens voor de Google Play Kiosk-app door uit te loggen en weer in te loggen. U moet Kiosk-content die op uw apparaat is opgeslagen, opnieuw downloaden.

1. Open de Google Play Kiosk-app Kiosk op uw iPhone of iPad.
  2. Tik op Menu Menu.
  3. Tik naast uw account op de pijl-omlaag Pijl-omlaag en dan Accounts beheren en dan Beheren en dan Verwijderen.
  4. Log weer in.

Ik zie mijn gekochte tijdschriften niet

Ga als volgt te werk als u een tijdschrift in de Google Play Store heeft gekocht, maar dit niet wordt weergegeven in de Google Play Kiosk-app op uw apparaat.

Controleer uw account

Als een tijdschrift dat u heeft gekocht, niet wordt weergegeven in de Google Play Kiosk-app, heeft u het nummer of abonnement mogelijk gekocht met een ander Google-account.

Het account controleren dat u gebruikt voor Google Play Kiosk:

1. Open Google Play Kiosk Kiosk.
  2. Tik op Menu Menu.
  3. Bovenaan het hoofdmenu ziet u het account dat u gebruikt.
  4. Tik op de pijl-omlaag Pijl-omlaag om een ander account te selecteren.

Mijn nieuwsfeed is verouderd

Als uw nieuwsfeed of bibliotheek niet wordt geüpdatet en u oude artikelen ziet in de Play Kiosk-app, vernieuwt u de app.

De nieuwsfeed vernieuwen
  1. Open de Google Play Kiosk-app Kiosk.
  2. Veeg omlaag op het scherm om de feed te vernieuwen.