Los kwessies met Google Play Kiosk op

As jy kwessies met die Google Play Kiosk-program ondervind, sal hierdie foutsporingstappe dalk help.

My Kiosk-program val om of inhoud wil nie laai nie

As die Kiosk-program toemaak of afskakel, of as spesifieke inhoud leeg is, vee jou kasgeheue en data in die Google Play Kiosk-program uit. Jy sal enige Kiosk-inhoud wat jy op jou toestel gestoor het, weer moet aflaai.

Ek sien nie die jongste tydskrifuitgawe wat op Google Play beskikbaar is nie

Soms kan daar 'n kort vertraging wees voordat nuwe uitgawes beskikbaar is; daarom beveel ons aan dat jy oor 24 uur weer kyk.

My tydskrif vertoon nie reg nie

As jy 'n tydskrif na jou toestel afgelaai het en bladsye ontbreek of sekere bladsye laai nie, probeer die volgende.

Stap 1: Verwyder die tydskrif en laai dit weer af
  1. Maak die Google Play Kiosk-program Kiosk op jou Android-foon of -tablet oop.
  2. Tik aan die onderkant van die skerm op Biblioteek.
  3. Kyk vir die regmerkikoon Regmerk langs die tydskrif wat op jou toestel gestoor is.
  4. Tik op die tydskrif op Meer Meer en dan Verwyder aflaai.
  5. Tik op Meer Meer en dan Laai af om vanlyn te lees.
  6. Bekyk jou tydskrif weer. As dit steeds nie reg vertoon nie, gaan na stap 2.
Stap 2: Vee kas en data uit

As jou toestel 'n sterk internetverbinding het, vee jou kasgeheue en data in die Google Play Kiosk-program uit. Jy sal enige Kiosk-inhoud wat jy op jou toestel gestoor het, weer moet aflaai.

Ek sien nie my gekoopte tydskrifte nie

Doen die volgende as jy 'n tydskrif in die Google Play Winkel gekoop het, maar dit verskyn nie op jou toestel in die Google Play Kiosk-program nie.

Gaan jou rekening na

As jy nie 'n tydskrif sien wat jy in jou Google Play Kiosk-program gekoop het nie, het jy dalk die uitgawe of intekening met 'n ander Google-rekening gekoop.

Om te kyk watter rekening jy tans in Google Play Kiosk gebruik

1. Maak Google Play Kiosk Kiosk oop.
  2. Tik op Kieslys Kieslys.
  3. Jy sal aan die bokant van die hoofkieslys sien watter rekening jy gebruik.
  4. Tik op die afpyltjie Afpyl om 'n ander rekening te kies.

My nuusstroom is verouderd

As jou nuusstroom of biblioteek nie opdateer nie en jy ou artikels in die Play Kiosk-program sien, probeer herlaai.

Herlaai jou nuusstroom
  1. Maak die Google Play Kiosk-program Kiosk oop.
  2. Swiep af op die skerm om jou stroom te herlaai.