Dela data med nyhetsutgivare

Vissa produkter och funktioner från Google Play är inte tillgängliga i alla länder. Visa vad som är tillgängligt i ditt land.

Prenumerationer

När du börjar prenumerera digitalt på en nyhetskälla kan utgivaren fråga efter namn, adress och e-postadress. Utgivarens användning av dina uppgifter omfattas av utgivarens sekretesspolicy.

När du ger uppgifterna till utgivaren kan du även välja om du vill få information om ytterligare produkter eller tjänster från utgivaren eller från tredje part.