Dela uppgifter med utgivare av nyheter och tidskrifter

Vissa produkter och funktioner från Google Play är inte tillgängliga i alla länder. Visa vad som är tillgängligt i ditt land.

Enstaka nummer

När du köper ett nummer av en tidskrift frågar vi inte efter ditt namn, din e-postadress eller postadress. Vi kan anonymt dela ditt postnummer med utgivaren av tidskriften.

Prenumerationer

När du börjar prenumerera digitalt på en tidskrift eller en nyhetskälla kan utgivaren be dig att uppge namn, adress och e-postadress. Utgivarens användning av dina uppgifter omfattas av dess sekretesspolicy.

När du ger uppgifterna till utgivaren kan du även välja om du vill få information om ytterligare produkter eller tjänster från utgivaren eller från tredje part.