Dela uppgifter med utgivare av nyheter och tidskrifter

Vissa produkter och funktioner från Google Play är inte tillgängliga i alla länder. Visa vad som är tillgängligt i ditt land.

Lösnummer

När du köper ett lösnummer av en tidskrift frågar vi inte efter ditt namn, din e-postadress eller postadress. Vi kan anonymt dela ditt postnummer med utgivaren av tidskriften.

Prenumerationer

När du har börjat prenumerera digitalt på en tidskrift eller nyhetskälla får utgivaren ditt namn, din adress och e-postadress. Utgivaren kan också få din läshistorik i den relevanta publikationen. Utgivaren kan använda dessa uppgifter i enlighet med sin sekretesspolicy.

När du ger uppgifterna kan du välja om du vill få information om fler produkter eller tjänster från utgivaren. Du kan också välja om du vill få information om fler produkter och tjänster från tredje part.