Dela uppgifter med utgivare av nyheter och tidskrifter

Vissa produkter och funktioner från Google Play är inte tillgängliga i alla länder. Visa vad som är tillgängligt i ditt land.

Enstaka nummer

När du köper ett nummer av en tidskrift frågar vi inte efter ditt namn, din e-postadress eller postadress. Vi kan anonymt dela ditt postnummer med utgivaren av tidskriften.

Prenumerationer

När du har börjat prenumerera digitalt på en tidskrift eller en nyhetskälla får utgivaren ditt namn, din adress och e-postadress. En utgivare kan också få din läshistorik i den relevanta publikationen. Utgivaren kan använda dessa i enlighet med sin sekretesspolicy.

När du anger informationen kan du välja om du vill ha information om fler produkter eller tjänster från utgivaren. Du kan även välja om du vill ha information om fler produkter och tjänster från tredje part.