Deling av data med utgivere av nyheter og tidsskrifter

Enkelte Google Play-produkter og -funksjoner er ikke tilgjengelige i alle land. Se hva som er tilgjengelig i landet ditt

Enkeltutgaver

Når du kjøper en enkeltutgave av et tidsskrift, trenger du ikke å oppgi navn, e-postadresse eller postadresse. Vi deler muligens postnummeret ditt anonymt med utgiveren av tidsskriftet.

Abonnementer

Når du abonnerer digitalt på tidsskrifter eller nyhetskilder, kan utgivere be deg om å oppgi navn, adresse og e-postadresse. Utgivernes bruk av informasjonen din er underlagt utgivernes personvernregler.

Når du oppgir informasjonen din, kan du også velge om du vil motta informasjon om flere produkter eller tjenester fra utgivere, og om du vil motta informasjon om flere produkter og tjenester fra tredjeparter.