Deling av data med utgivere av nyheter og blader

Enkelte Google Play-produkter og -funksjoner er ikke tilgjengelige i alle land. Se hva som er tilgjengelig i landet ditt

Enkeltutgaver

Når du kjøper en enkeltutgave av et blad, trenger du ikke å oppgi navn, e-postadresse eller postadresse. Vi deler muligens postnummeret ditt anonymt med utgiveren av bladet.

Abonnementer

Når du abonnerer digitalt på et blad eller en nyhetskilde, sender vi navnet, adressen og e-postadressen din til utgiveren. En utgiver kan også få leseloggen din for den gjeldende utgaven. Utgiveren kan bruke denne i henhold til sine personvernregler.

Når du oppgir informasjonen din, kan du velge om du vil motta informasjon om ytterligere produkter og tjenester fra utgiveren. Du kan også velge om du ønsker å motta informasjon om andre produkter og tjenester fra tredjeparter.