Deling av data med utgivere av nyheter og tidsskrifter

Enkelte Google Play-produkter og -funksjoner er ikke tilgjengelige i alle land. Se hva som er tilgjengelig i landet ditt

Enkeltutgaver

Når du kjøper en enkeltutgave av et tidsskrift, trenger du ikke å oppgi navn, e-postadresse eller postadresse. Vi deler muligens postnummeret ditt anonymt med utgiveren av tidsskriftet.

Abonnementer

Når du abonnerer digitalt på et tidsskrift eller en nyhetskilde, sender vi navnet ditt, adressen din og e-postadressen din til utgiveren. Utgiveren kan også få leseloggen din i den aktuelle publikasjonen. Utgiveren kan bruke denne i henhold til sine egne personvernregler.

Når du oppgir informasjonen din, kan du velge om du vil få informasjon om flere produkter eller tjenester fra utgiveren. Du kan også velge om du vil få informasjon om flere produkter og tjenester fra tredjeparter.