Lägga till ett konto på enheten

Innan du kan börja hämta och köpa saker i appen Google Play Butik måste du lägga till ett Google-konto på enheten.

Kontot kan vara din Gmail-adress eller ditt användarnamn på en domän hos Google. Du kan lägga till flera konton på enheten.

Så här lägger du till ett Google-konto på enheten:

1. Öppna huvudmenyn Inställningar på enheten.
  2. Tryck på + Lägg till konto under Konton.
  3. Välj Google Google.
  4. Välj Befintligt (om du vill lägga till ett konto du redan har) eller Nytt (om du vill skapa ett nytt konto).
  5. Lägg till kontot genom att följa anvisningarna.

När du har lagt till ett konto måste du lägga till Google Wallet i kontot innan du kan köpa något på Google Play. Du gör detta genom att logga in på ditt konto på wallet.google.com.

Tips! Om du vill undvika oönskade eller obehöriga köp använder du lösenordsskydd i kontot.

Få hjälp med inloggningen