Navigeringsmeny

Lägga till och använda konton på enheten

Innan du kan börja ladda ned och köpa saker i appen Google Play Butik måste du lägga till ett Google-konto på enheten. Upprepa stegen nedan om du vill lägga till flera konton på enheten.

Lägga till ett eller flera Google-konton

1. Skapa ett Google-konto om du inte redan har gjort det.
  2. Öppna appen Inställningar på enheten.
  3. Tryck på Lägg till konto > Google Google under Konton.
  4. Lägg till kontot genom att följa anvisningarna.
  5. Upprepa stegen om du vill lägga till fler konton.

Tips! Om du vill undvika köp av misstag eller otillåtna köp använder du lösenordsskydd på enheten.

Använda och hantera konton

Byta konto

Du kan välja vilket konto du vill använda i Google Play-appar:

1. Öppna en Google Play-app.
  2. Tryck på menyikonen .
  3. Namnet och e-postadressen för kontot du använder visas.
  4. Om du vill välja ett annat konto trycker du på nedåtpilen Selector.
  5. Tryck på det konto du vill använda.
Skydda kontot med återställningsalternativ

Du kan skydda ditt Google-konto och dina köp på Google Play genom att lägga till återställningsalternativ för kontot, till exempel en alternativ e-postadress eller ett telefonnummer.

På så sätt kan vi kontakta dig om du skulle glömma lösenordet eller behöver hjälp med ditt konto. Hjälpcentret för Google Konton innehåller all information du behöver för att:

Lösa konto- och inloggningsproblem

Om du inte kan logga in eller har andra problem med kontot kan du få hjälp med kontoproblem