Slik legger du til og bruker kontoer i Google Play-butikken på enheten din

Du kan legge til en Google-konto på enheten din for å laste ned og kjøpe varer i Google Play Butikk-appen. Du kan legge til flere Google-kontoer på enheten ved å gjenta trinnene nedenfor.

Slik legger du til én eller flere Google-kontoer på enheten din

1. Konfigurer en Google-konto, hvis du ikke allerede har gjort det.
  2. Åpne Innstillinger-appen på enheten.
  3. Trykk på Kontoer og så Legg til konto og så Google.
  4. Følg veiledningen for å legge til kontoen din.
  5. Hvis det er nødvendig, kan du gjenta trinnene for å legge til flere kontoer.

Tips: For å forhindre uønskede eller uautoriserte kjøp, bruk passordbeskyttelse på enheten din.

Bruk og administrer kontoene dine i Google Play-butikken

Bytt mellom kontoer

Hvis du har flere kontoer, kan du legge til en annen Google-konto på enheten og velge hvilken konto du bruker. Denne veiledningen fungerer for Google Play-appene.

Bytt konto i en Google Play-app

1. Åpne en Google Play-app.
  2. Øverst til høyre trykker du på profilbildet ditt eller forbokstaven din.
  3. Trykk på nedoverpilen Nedoverpil.
  4. Velg en konto.

Bytt konto på Google Play-nettstedet

1. Gå til play.google.com.
  2. Velg profilikonet ditt øverst til høyre.
  3. Velg Bytt konto.
  4. Velg en annen konto.
    • Hvis du ikke finner andre kontoer, kan du trykke på Bruk en annen konto.
Beskytt kontoen din med gjenopprettingsalternativer

Du kan bidra til å beskytte Google-kontoen din og Google Play-kjøpene dine ved å legge til gjenopprettingsalternativer for kontoen, for eksempel en e-postadresse eller et telefonnummer for gjenoppretting. Med disse alternativene kan vi kontakte deg i tilfelle du glemmer passordet ditt eller trenger hjelp med kontoen din.

Brukerstøtten for Google-kontoer har all informasjonen du trenger for

Løs problemer med kontoen og pålogging

Hvis du ikke kan logge på Google Play-butikken på enheten din eller har andre kontoproblemer, kan du få hjelp med kontoproblemer.