Legg til og bruk kontoer på enheten din

Før du kan laste ned og kjøpe varer i Google Play Butikk-appen, må du legge til en Google-konto på enheten din. Du kan gjenta trinnene nedenfor for å legge til flere kontoer på enheten.

Legg til én eller flere Google-kontoer

1. Konfigurer en Google-konto – hvis du ikke allerede har gjort det.
  2. Åpne Innstillinger-appen på enheten din.
  3. Trykk på Kontoer og deretter Legg til konto Legg til og deretter Google Google Søk.
  4. Følg veiledningen for å legge til kontoen din.
  5. Hvis det er nødvendig, kan du gjenta trinnene for å legge til flere kontoer.

Tips: For å forhindre uønskede eller uautoriserte kjøp bør du bruke passordbeskyttelse på enheten din.

Bruk og administrer kontoene dine

Bytt mellom kontoer

Hvis du har flere kontoer, kan du velge hvilken konto du bruker. Dette fungerer for både Google Play-butikken, Play Musikk, Play Filmer og TV, Play Bøker, Play Aviskiosk og Play Spill.

1. Åpne en Google Play-app.
  2. Trykk på menyen Meny.
    • Hvis du ikke ser menyikonet øverst til venstre, bør du trykke på tilbakeknappen til du er på startskjermen i appen.
  3. Se etter navnet og e-postadressen til kontoen du bruker, øverst på skjermen.
  4. Trykk på nedoverpilen Pil ned.
  5. Trykk på kontoen du vil bruke.
Beskytt kontoen din med gjenopprettingsalternativer

Du kan bidra til å beskytte Google-kontoen din og Google Play-kjøpene dine ved å legge til gjenopprettingsalternativer for kontoen, for eksempel en e-postadresse eller et telefonnummer for gjenoppretting. Med disse alternativene kan vi kontakte deg i tilfelle du glemmer passordet ditt eller trenger hjelp med kontoen din.

Brukerstøtten for Google-kontoer har all informasjonen du trenger for

Løs problemer med kontoen og pålogging

Hvis du ikke kan logge på eller har andre kontoproblemer, kan du få hjelp med slike problemer