Legg til og bruk kontoer på enheten din

Hvis du vil laste ned og kjøpe varer i Google Play Butikk-appen, må du legge til en Google-konto på enheten din. Du kan gjenta trinnene nedenfor for å legge til flere kontoer på enheten.

Legg til én eller flere Google-kontoer

1. Konfigurer en Google-konto – hvis du ikke allerede har gjort det.
  2. Åpne Innstillinger-appen på enheten din.
  3. Trykk på Legg til konto > Google Google under «Kontoer».
  4. Følg instruksjonene for å legge til kontoen din.
  5. Hvis det er nødvendig, kan du gjenta trinnene for å legge til flere kontoer.

Tips: For å forhindre uønskede eller uautoriserte kjøp, bruk passordbeskyttelse på enheten din.

Bruk og administrer kontoene dine

Bytt mellom kontoer

Du kan velge hvilken konto du bruker i Google Play-apper:

1. Åpne en Google Play-app.
  2. Trykk på menyikonet .
  3. Du får se navnet og e-postadressen til kontoen du bruker.
  4. Trykk på pil ned Selector for å velge en annen konto.
  5. Trykk på kontoen du vil bruke.
Beskytt kontoen din med gjenopprettingsalternativer

Du kan bidra til å beskytte Google-kontoen din og Google Play-kjøpene dine ved å legge til gjenopprettingsalternativer for kontoen, for eksempel en e-postadresse eller et telefonnummer for gjenoppretting.

Med disse alternativene kan vi kontakte deg i tilfelle du glemmer passordet ditt eller trenger hjelp med kontoen din. Brukerstøtten for Google-kontoer har all informasjonen du trenger for

Løs problemer med kontoen og pålogging

Hvis du ikke kan logge på eller har andre kontoproblemer, kan du få hjelp med slike problemer