Tilien lisääminen ja käyttäminen laitteella

Jotta voit ladata ja ostaa tuotteita Google Play Kauppa ‑sovelluksessa, sinun on lisättävä laitteellesi Google-tili. Voit lisätä useita tilejä laitteellesi suorittamalla alla olevat vaiheet uudelleen.

Yhden tai useamman Google-tilin lisääminen

1. Luo Google-tili, jos sinulla ei vielä ole sellaista.
  2. Avaa laitteen Asetukset-sovellus.
  3. Valitse Tilit ja sitten Lisää tili ja sitten Google.
  4. Lisää tili ohjeiden mukaan.
  5. Lisää useita tilejä toistamalla nämä vaiheet niin monta kertaa kuin on tarpeen.

Vinkki: Jos haluat estää vahingossa tapahtuvat tai ei-toivotut ostokset, käytä laitteellasi salasanasuojausta.

Tilien käyttö ja hallinnointi

Tilien vaihtelu

Jos sinulla on useita tilejä, voit valita käytettävän tilin. Nämä ohjeet toimivat Google Playn sovelluksissa.

Tilin vaihtaminen Google Play ‑sovelluksessa

1. Avaa jokin Google Play ‑sovellus.
  2. Napauta oikeasta yläkulmasta profiilikuvaasi tai nimesi alkukirjainta.
  3. Napauta alanuolta Alanuoli.
  4. Valitse tili.

Tilin vaihtaminen Google Play ‑verkkosivuston mobiiliversiossa

1. Avaa selain (esim. Chrome tai Safari) ja siirry osoitteeseen play.google.com.
  2. Valitse vasemmasta yläreunasta Valikko Valikko.
  3. Valitse profiilikuvan ja ‑nimen vierestä Muokkaa Muokkaa.
  4. Valitse toinen tili. Jos tiliäsi ei näy luettelossa, valitse Hallinnoi tilejä.

Tilin vaihtaminen Google Play ‑verkkosivuston tietokoneversiossa

1. Siirry osoitteeseen play.google.com.
  2. Klikkaa profiilikuvaasi oikeassa yläreunassa.
  3. Valitse toinen tili. Jos et näe tiliäsi, valitse Lisää tili.
Tilin suojaaminen palautusvaihtoehdoilla

Voit lisätä Google-tilillesi palautusvaihtoehtoja, kuten varasähköpostiosoitteen tai puhelinnumeron, joilla suojaat tiliäsi ja Google Play -ostoksiasi. Näin voimme ottaa sinuun yhteyttä, jos unohdat salasanasi tai tarvitset apua tilisi käyttöön.

Tarvittavat ohjeet löydät Google-tilien ohjekeskuksesta:

Apua tilin ja sisäänkirjautumisen ongelmiin

Jos et pääse kirjautumaan sisään tai jos tilisi kanssa esiintyy muita ongelmia, voit pyytää apua tiliongelmiin.