Tilien lisääminen ja käyttäminen laitteella

Jotta voit ladata ja ostaa tuotteita Google Play Kauppa ‑sovelluksessa, sinun on lisättävä laitteellesi Google-tili. Voit lisätä useita tilejä laitteellesi suorittamalla alla kuvatut vaiheet uudelleen.

Yhden tai useamman Google-tilin lisääminen

1. Luo Google-tili, jos sinulla ei vielä ole sellaista.
  2. Avaa laitteen Asetukset-sovellus.
  3. Valitse Tilit ja sitten Lisää tili ja sitten Google.
  4. Lisää tili seuraamalla ohjeita.
  5. Lisää useita tilejä toistamalla nämä vaiheet niin monta kertaa kuin on tarpeen.

Vinkki: Jos haluat estää vahingossa tapahtuvat tai ei-toivotut ostokset, käytä laitteellasi salasanasuojausta.

Tilien käyttö ja hallinnointi

Tilin vaihtaminen

Jos sinulla on useita tilejä, voit valita käytettävän tilin. Nämä ohjeet toimivat Google Play Kaupassa, Play Musiikissa, Play Elokuvat ja TV:ssä, Play Kirjoissa, Play Lehtikioskissa ja Play Peleissä.

Tilin vaihtaminen Google Play ‑sovelluksessa

1. Avaa jokin Google Play ‑sovellus.
  2. Valitse Valikko Valikko.
    • Jos valikkokuvaketta ei näy vasemmassa yläkulmassa, siirry takaisin napauttamalla, kunnes olet sovelluksen aloitusnäytössä.
  3. Etsi näytön yläosasta käyttämäsi tilin nimi ja sähköpostiosoite.
  4. Kosketa alanuolta Alanuoli.
  5. Valitse käytettävä tili.

Tilin vaihtaminen Google Play ‑verkkosivuston mobiiliversiossa

1. Avaa selain (esim. Chrome tai Safari) ja siirry osoitteeseen play.google.com
  2. Valitse vasemmasta yläreunasta Valikko Valikko
  3. Valitse profiilikuvan ja ‑nimen vierestä Muokkaa Muokkaa.
  4. Valitse toinen tili. Jos tiliäsi ei näy luettelossa, valitse Hallinnoi tilejä

Tilin vaihtaminen Google Play ‑verkkosivuston tietokoneversiossa

1. Siirry osoitteeseen play.google.com
  2. Klikkaa profiilikuvaasi oikeassa yläreunassa.
  3. Valitse toinen tili. Jos tiliäsi ei näy luettelossa, valitse Lisää tili
Tilin suojaaminen palautusvaihtoehdoilla

Voit lisätä Google-tilillesi palautusvaihtoehtoja, kuten varasähköpostiosoitteen tai puhelinnumeron, joilla suojaat tiliäsi ja Google Play -ostoksiasi. Näin voimme ottaa sinuun yhteyttä, jos unohdat salasanasi tai tarvitset apua tilisi käyttöön.

Tarvittavat ohjeet löydät Google-tilien ohjekeskuksesta:

Apua tilin ja sisäänkirjautumisen ongelmiin

Jos et pääse kirjautumaan sisään tai jos tilisi kanssa esiintyy muita ongelmia, voit pyytää apua tiliongelmiin