Tilføj og brug konti på din enhed

Du skal tilføje en Google-konto på din enhed, før du kan downloade og købe varer i appen Google Play Butik. Hvis du vil føje flere konti til din enhed, kan du gentage trinnene nedenfor.

Tilføj en eller flere Google-konti

1. Opret en Google-konto, hvis du ikke allerede har gjort det.
  2. Åbn appen Indstillinger på enheden.
  3. Tryk på Konti efterfulgt af Tilføj konto efterfulgt af Google.
  4. Følg vejledningen for at tilføje din konto.
  5. Hvis det er nødvendigt, kan du gentage trinnene for at tilføje flere konti.

Tip! Hvis du vil undgå utilsigtede eller uønskede køb, er det en god idé at bruge adgangskodebeskyttelse på din enhed.

Brug og administrer dine konti

Skift konto

Hvis du har flere konti, kan du vælge, hvilken konto du bruger. Denne vejledning kan bruges til Google Play-apps.

Skift konto i en Google Play-app

1. Åbn en Google Play-app.
  2. Tryk på dit profilbillede eller forbogstav øverst til højre.
  3. Tryk på den nedadvendte pil Nedadvendt pil.
  4. Vælg en konto.

Skift konto på Google Play-websitet på en mobilenhed

1. Åbn en webbrowser (f.eks. Chrome eller Safari), og gå til play.google.com.
  2. Tryk på menuen Menu øverst til venstre.
  3. Tryk på Rediger Rediger ud for dit profilbillede og navn.
  4. Vælg en anden konto. Hvis du ikke kan se en af dine konti på listen, skal du trykke på Administrer konti.

Skift konto på Google Play-websitet på en computer

1. Gå til play.google.com.
  2. Klik på dit profilbillede øverst til højre.
  3. Vælg en anden konto. Hvis du ikke kan se en af dine konti på listen, skal du klikke på Tilføj konto.
Beskyt din konto med muligheder for gendannelse

Du kan beskytte din Google-konto og dine køb i Google Play ved at tilføje muligheder for kontogendannelse, f.eks. en alternativ mailadresse eller et alternativt telefonnummer. På den måde kan vi nemmere komme i kontakt med dig, hvis du nogensinde skulle glemme din adgangskode eller har brug for hjælp med din konto.

I Hjælp til Google-konto kan du finde alle de nødvendige oplysninger, så du kan:

Løs konto- og loginproblemer

Hvis du ikke kan logge ind eller har andre problemer med din konto, kan du få hjælp til kontoproblemer.