Hoe om rekeninge in die Google Play Winkel op jou toestel by te voeg en te gebruik

Jy kan ’n Google-rekening op jou toestel byvoeg om items in die Google Play Winkel-program te begin aflaai en koop. Jy kan veelvuldige Google-rekeninge op jou toestel byvoeg deur die stappe hieronder te herhaal.

Hoe om een of veelvuldige Google-rekeninge op jou toestel by te voeg

1. Stel 'n Google-rekening op as jy dit nog nie gedoen het nie.
  2. Maak jou toestel se Instellings-program oop.
  3. Tik op Rekeninge en dan Voeg rekening by en dan Google.
  4. Volg die instruksies om jou rekening by te voeg.
  5. Herhaal die stappe om veelvuldige rekeninge by te voeg, indien nodig.

Wenk: Gebruik wagwoordbeskerming op jou toestel om te help om aankope wat per ongeluk gedoen word of ongemagtigde aankope te voorkom.

Gebruik en bestuur jou rekeninge in die Google Play Winkel

Wissel tussen rekeninge

Jy kan nog ’n Google-rekening op jou toestel byvoeg as jy veelvuldige rekeninge het, en kies watter rekening jy tans gebruik. Hierdie instruksies sal vir die Google Play-programme werk.

Wissel rekeninge in 'n Google Play-program

1. Maak 'n Google Play-program oop.
  2. Tik bo regs op jou profielprent of voorletter.
  3. Tik op die afpyl Afpyl.
  4. Kies 'n rekening.

Wissel rekeninge op die Google Play-webwerf

1. Gaan na play.google.com.
  2. Kies jou profielikoon bo regs.
  3. Kies Wissel rekening.
  4. Kies ’n ander rekening.
    • Tik op Gebruik ’n ander rekening as jy nie ’n ander rekening kan kry nie.
Beveilig jou rekening met herwinningopsies

Jy kan help om jou Google-rekening en jou Google Play-aankope te beveilig deur rekeningherwinningopsies, soos 'n rugsteun-e-posadres of -foonnommer, by te voeg. Dit help ons om jou te kontak as jy ooit jou wagwoord vergeet of hulp nodig het met jou rekening.

Die Google-rekeninghulpsentrum het al die inligting wat jy nodig het om:

Stel rekening- en aanmeldprobleme reg

As jy nie by die Google Play Winkel kan aanmeld op jou toestel nie of ander rekeningkwessies het, kan jy hulp met rekeningprobleme kry.