Slett eller deaktiver apper på Android-enheter

Du kan avinstallere apper du har installert på telefonen din. Hvis du fjerner apper du har betalt for, kan du installere dem igjen senere uten å måtte kjøpe dem på nytt. Du kan også deaktivere systemapper som fulgte med telefonen din.

Merk: Noen av disse trinnene fungerer bare på Android 8.1 eller nyere. Finn ut hvilken Android-versjon du har.

Slett apper du har installert

1. Åpne Google Play Butikk-appen Google Play.
  2. Trykk på Meny Meny og så Mine apper og spill.
  3. Trykk på appen eller spillet.
  4. Trykk på Avinstaller
Tips: Hvis du sletter eller deaktiverer en app, kan du legge den til på telefonen igjen. Apper du har kjøpt, kan installeres på nytt uten at du må kjøpe dem igjen. Finn ut mer om hvordan du installerer og aktiverer apper igjen.

Deaktiver apper som fulgte med telefonen din

Enkelte systemapper som er forhåndsinstallert på Android-telefonen din, kan ikke slettes. På noen telefoner kan du imidlertid deaktivere dem, slik at de ikke vises i listen over apper på telefonen. Kontakt enhetsprodusenten for å finne ut hvordan du deaktiverer apper.