COVID-19-varotoimien takia tukitiimimme toimii vain rajoitetusti. Katso vaihtoehdot, joilla saat yhteyden tukiasiantuntijaan, tai käy ohjekeskuksessa

Android-sovellusten poistaminen ja käytöstä poistaminen

Voit poistaa laitteellesi asennettuja sovelluksia. Jos haluat asentaa aiemmin poistamasi maksullisen sovelluksen, sitä ei tarvitse ostaa uudelleen. Voit lisäksi poistaa käytöstä puhelimelle valmiiksi asennettuja sovelluksia.

Huom. Osa näistä ohjeista koskee vain Android 8.1:tä tai uudempaa versiota. Katso, kuinka voit tarkistaa laitteesi Android-version.

Asennettujen sovellusten poistaminen

1. Avaa Google Play Kauppa ‑sovellus Google Play.
  2. Napauta oikeassa yläkulmassa olevaa profiilikuvaketta.
  3. Valitse Hallinnoi sovelluksia ja laitteita ja sitten Asennettu.
  4. Valitse sovelluksen kohdalta Poisto.
Vinkki: Jos poistat sovelluksen käytöstä tai kokonaan, voit palauttaa sen puhelimellesi. Jos olet ostanut sovelluksen, voit asentaa sen takaisin ostamatta sitä uudestaan. Lue, kuinka voit asentaa sovelluksen uudelleen tai ottaa sen uudelleen käyttöön.

Puhelimen mukana tulleiden sovellusten poistaminen

Et voi poistaa tiettyjä Android-puhelimelle valmiiksi asennettuja järjestelmäsovelluksia. Joillain puhelimilla voit kuitenkin ottaa ne pois päältä, jolloin ne eivät näy puhelimen sovellusluettelossa. Pyydä ohjeet sovellusten käytöstä poistamiseen laitteen valmistajalta.

Muita lähteitä