Slet eller deaktiver apps i Android

Du kan afinstallere apps, som du har installeret på din telefon. Hvis du fjerner en app, du har betalt for, kan du geninstallere den senere uden at skulle købe den igen. Du kan også deaktivere systemapps, der var forudinstalleret på din telefon.

Bemærk! Nogle af disse trin er kun relevante for Android 8.1 eller nyere. Se, hvordan du tjekker, hvilken Android-version du har.

Slet apps, du har installeret

1. Åbn appen Google Play Butik Google Play.
  2. Tryk på menuen Menu efterfulgt af Mine apps og spil.
  3. Tryk på appen eller spillet.
  4. Tryk på Afinstaller
Tip! Hvis du sletter eller deaktiverer en app, kan du føje den til din telefon igen. Hvis du har købt en app, kan du geninstallere den uden at skulle købe den igen. Find ud af, hvordan du geninstallerer og genaktiverer apps.

Deaktiver apps, der var forudinstalleret på din enhed

Visse systemapps, som var forudinstalleret på din Android-telefon, kan ikke slettes. På nogle telefoner kan du i stedet deaktivere dem, så de ikke vises på listen over apps på din telefon. Kontakt producenten af din enhed for at få flere oplysninger om, hvordan du deaktiverer apps.