Ändra e-postinställningarna för Google Play

Vi kan skicka meddelanden om tjänster och obligatoriska responsmeddelanden, till exempel kvitton och beställningsuppdateringar, för att hålla dig informerad om Google Play. Du kan även välja att ta emot andra typer av e-postmeddelanden och kampanjerbjudanden från Google Play Böcker eller våra andra innehållspartner.

Ändra e-postinställningarna för Google Play

1. Besök play.google.com.
  2. Klicka på profilikonen uppe till höger.
  3. Klicka på Inställningar och enheter.
  4. Välj dina e-postinställningar under E-postinställningar.
Tänk på att när du kontaktar Google Play för support kan vi spara e-postmeddelanden eller kommunikationshistorik för användning i utbildningar och förbättringar inom support och produkter.