Je e-mailinstellingen voor Google Play wijzigen

We willen je op de hoogte houden van Google Play. Daarom krijg je misschien belangrijke mededelingen en verplichte transactiemails (zoals betalingsbewijzen en updates over de status van je bestellingen). Je kunt er ook voor kiezen andere typen e-mails en promotie-aanbiedingen te krijgen van Google Play Boeken of van onze andere contentpartners.

Uw e-mailinstellingen wijzigen voor Google Play

1. Ga naar play.google.com.
  2. Klik rechtsboven op je profielicoon.
  3. Klik op Instellingen en apparaten.
  4. Kies je e-mailinstellingen onder E-mailvoorkeuren.
Houd er ook rekening mee dat als u contact opneemt met Google Play voor support, we e-mails of de communicatiegeschiedenis kunnen bewaren voor het verbeteren van onze support, producten en trainingen.