Productcommunicatie en gerelateerde instellingen

We willen u op de hoogte houden van Google Play. Daarom ontvangt u mogelijk serviceaankondigingen en verplichte transactiegegevens. We kunnen u ook de mogelijkheid bieden om u aan te melden voor het ontvangen van aanvullende informatie en aanbiedingen voor Google's algemene aanbod van digitale muziek en entertainment of aanbiedingen en informatie van onze inhouds- of promotiepartners. U ontvangt deze informatie alleen als u zich hiervoor aanmeldt. Bovendien is het ook mogelijk dat we de informatie uit uw supportverzoeken bewaren. Deze e-mails of communicatiegeschiedenis gebruiken we dan om u verder support te verlenen of voor interne trainingen en verbetering van onze producten.

Volg deze stappen om uw specifieke e-mailinstellingen voor nieuws en aanbiedingen voor digitale entertainmentproducten van Google te controleren of te wijzigen:

1. Ga naar Google Play op internet.
  2. Klik op Instellingen Instellingen.
  3. Gebruik de selectievakjes onder E-mailvoorkeuren om uw instellingen aan te passen.