Rediger dine mailindstillinger for Google Play

Vi sender dig muligvis servicemeddelelser og obligatoriske transaktionsmails såsom kvitteringer og ordreopdateringer for at holde dig informeret om Google Play. Du kan også vælge at få andre typer mails og kampagnetilbud fra Google Play Bøger eller vores andre indholdspartnere.

Rediger dine mailindstillinger i Google Play

1. Gå til play.google.com.
  2. Klik på dit profilikon øverst til højre.
  3. Klik på Indstillinger og enheder.
  4. Vælg dine mailindstillinger under "Mailpræferencer".
Bemærk også, at når du kontakter Google Play for at få support, kan vi beholde alle mails og al kommunikationshistorik for at bruge det til forbedring af vores support, produkter og træning.