Produktkommunikation og relaterede indstillinger

Vi sender dig muligvis servicemeddelelser og obligatoriske transaktionsoplysninger for at holde dig informeret om Google Play. Vi kan også tilbyde dig muligheden for at vælge at modtage yderligere oplysninger og kampagnetilbud, der er mere generelt relateret til Googles kampagnetilbud for digital musik og underholdning, eller kampagnetilbud og oplysninger fra vores indholds- eller kampagnepartnere. Du modtager kun disse oplysninger, hvis du accepterer at modtage dem. Du kan også sende oplysninger til os, når du kontakter os i forbindelse med supportspørgsmål, og vi kan gemme historikken for disse mails eller meddelelser med det formål at give dig løbende support eller med henblik på intern uddannelse og produktforbedring.

Hvis du vil se eller ændre dine specifikke mailindstillinger for nyheder og tilbud i forbindelse med underholdningsprodukter fra Google, skal du følge denne vejledning:

1. Gå til Google Play på nettet.
  2. Klik på Indstillinger Indstillinger.
  3. Brug afkrydsningsfelterne under "Mailpræferencer" til at ændre dine indstillinger.