Verander jou Google Play-e-posinstellings

Om jou op hoogte te hou van Google Play sal jy dalk sekere diensaankondigings en verpligte transaksie-e-posse, soos kwitansies en bestellingkennisgewings, ontvang. Jy kan ook kies om ander soorte e-posse en promosieaanbiedings van Google Play Boeke of ons ander inhoudvennote af te kry.

Verander jou e-posinstellings op Google Play

1. Gaan na play.google.com.
  2. Klik jou profielikoon bo regs.
  3. Klik Instellings en toestelle.
  4. Kies jou e-posinstellings onder "e-posvoorkeure".
Let asseblief ook daarop dat wanneer jy Google Play vir ondersteuning kontak, ons enige e-posse of kommunikasiegeskiedenis vir steundiens- en produk- en opleidingverbeterings kan hou.
Search
Vee soektog uit
Maak soekkassie toe
Hoofkieslys
true
Deursoek Hulpsentrum