Ändra e-postinställningarna för Google Play

Vi kan skicka meddelanden om tjänster och obligatoriska responsmeddelanden, till exempel kvitton och beställningsuppdateringar, för att hålla dig informerad om Google Play. Du kan även välja att ta emot andra typer av e-postmeddelanden och kampanjerbjudanden från Google Play Böcker eller våra andra innehållspartner.

Ändra e-postinställningarna för Google Play

1. Öppna Google Play-appen Google Play.
  2. Tryck på profilbilden uppe till höger.
  3. Tryck på Inställningar  Följt av Allmänt Följt av Konto- och enhetsinställningar Följt av E-postinställningar.