Skjul enheter og legg til kallenavn for dem

Du kan velge hvilke av enhetene dine som skal vises i appmenyene på Google Play-nettstedet. Hvis du skjuler en enhet, kan du ikke installere apper på den enheten fra nettleseren. Ved å legge til kallenavn for enheter gjør du det lettere å identifisere dem når du installerer apper.

Merk: Det er ikke mulig å fjerne enheter fra Google Play-enhetsloggen.

Skjul enheter på Google Play

Hvis du ikke lenger eier eller bruker en bestemt enhet, kan du skjule den slik at den ikke vises når du laster ned noe fra datamaskinen eller mobilnettleseren:

1. Gå til Google Play-innstillingene i en nettleser.
  2. Under «Synlighet», ved siden av hver enhet du vil se i Google Play, velger du Vis i menyer.

Legg til kallenavn for enheter

Du kan legge til kallenavn for enheter for å gjøre det lettere å identifisere dem. Dette kan gjøre ting enklere når du har flere enheter tilknyttet kontoen din.

Sånn legger du til enhetsnavn:

1. Gå til Google Play-innstillingene i en nettleser.
  2. Finn enheten du vil legge til et kallenavn for, og velg Rediger.
  3. Under «Kallenavn» gir du et navn til enheten i tekstfeltet som vises.
  4. Velg Oppdater for å lagre enhetens kallenavn.