Laitteen poistaminen Google Playsta ja laitteiden lempinimien lisääminen

Voit valita, mitkä laitteistasi näytetään Google Playn ‑sivuston sovellusvalikoissa. Voit myös antaa laitteille lempinimiä, jotta ne on helpompi tunnistaa.

Voit myös poistaa laitteen Google Playsta piilottamalla sen. Kun laite on piilotettu, et voi asentaa sille sovelluksia selaimen kautta.

Laitteiden poistaminen Google Playsta

Google Play seuraa aiemmin käyttämiäsi laitteita. Et voi poistaa laitetta Google Play ‐historiasta, mutta voit tehdä näin:

• Poista tilisi laitteelta. Jos poistat tilisi vanhalta laitteelta, Google Play ‐historiasi tai ‐toimintasi ei näy kyseisellä laitteella.
  • Piilota laite Google Playssa. Piilotetut laitteet eivät tule näkyviin, kun lataat sisältöä Google Play ‐sivustolta.

Laitteiden piilottaminen Google Playssa

Jos et enää omista tai käytä laitetta, voit piilottaa sen. Näin laitetta ei enää näytetä, kun lataat sisältöä tietokoneella tai mobiiliselaimella:

1. Siirry osoitteeseen play.google.com.
  2. Klikkaa oikeasta yläkulmasta profiilikuvakettasi.
  3. Valitse Kirjasto ja laitteet.
  4. Valitse Laitteet-välilehti.
  5. Valitse laitteen vierestä Näytä valikoissa.

Lempinimen lisääminen laitteelle

Voit lisätä laitteille lempinimiä, jotta tunnistat ne helpommin. Tästä voi olla hyötyä, jos olet liittänyt tiliisi useita laitteita. Näin voit lisätä laitteelle lyhytnimen:

1. Siirry osoitteeseen play.google.com.
  2. Klikkaa oikeasta yläkulmasta profiilikuvakettasi.
  3. Valitse Kirjasto ja laitteet
  4. Valitse Laitteet-välilehti.
  5. Etsi laite, jonka nimen haluat muuttaa.
  6. Kirjoita uusi nimi Lyhytnimi-kohtaan.
  7. Valitse Päivitä.