COVID-19-varotoimien takia tukitiimimme toimii vain rajoitetusti. Katso vaihtoehdot, joilla saat yhteyden tukiasiantuntijaan, tai käy ohjekeskuksessa

Laitteen poistaminen Google Playsta ja laitteiden lempinimien lisääminen

Voit valita, mitkä laitteistasi näytetään Google Playn ‑sivuston sovellusvalikoissa. Voit myös antaa laitteille lempinimiä, jotta ne on helpompi tunnistaa.

Voit myös poistaa laitteen Google Playsta piilottamalla sen. Kun laite on piilotettu, et voi asentaa sille sovelluksia selaimen kautta.

Laitteiden poistaminen Google Playsta

Google Play seuraa aiemmin käyttämiäsi laitteita. Et voi poistaa laitetta Google Play ‐historiasta, mutta voit tehdä näin:

• Poista tilisi laitteelta. Jos poistat tilisi vanhalta laitteelta, Google Play ‐historiasi tai ‐toimintasi ei näy kyseisellä laitteella.
  • Piilota laite Google Playssa. Piilotetut laitteet eivät tule näkyviin, kun lataat sisältöä Google Play ‐sivustolta.

Laitteiden piilottaminen Google Playssa

1. Siirry selaimella Google Play ‑asetuksiin.
  2. Etsi Omat laitteet ‐kohdasta Näkyvyys-sarake. Poista Näytä valikoissa ‐valinta jokaisen laitteen kohdalta, jonka haluat poistaa Google Playsta.

Lempinimen lisääminen laitteelle

1. Siirry selaimella Google Play ‑asetuksiin.
  2. Omat laitteet ‐kohdassa näet Google Play ‐laitteesi. Valitse laitteen, jolle haluat lisätä lempinimen, vierestä Muokkaa.
  3. Lisää laitteelle nimi Lempinimi-kohdan tekstikenttään.
  4. Valitse Päivitä.