Laitteiden piilottaminen ja lempinimien lisääminen

Voit valita, mitkä laitteistasi näytetään Google Playn ‑sivuston sovellusvalikoissa. Jos piilotat laitteen, et voi asentaa sille sovelluksia verkkoselaimellasi. Lisäämällä laitteelle lempinimen tunnistat sen helpommin sovelluksia asentaessasi.

Laitteiden poistaminen Google Playssa

Google Play seuraa aiemmin käyttämiäsi laitteita. Et voi poistaa laitetta Google Play ‑historiasta, mutta voit poistaa tilisi laitteelta. Jos poistat tilisi vanhalta laitteelta, uusi omistaja ei voi nähdä Google Play ‑historiaasi tai ‑toimintaasi.

Laitteiden piilottaminen Google Playssa

Jos et enää omista tai käytä laitetta, voit piilottaa sen. Näin laitetta ei enää näytetä, kun lataat sisältöä tietokoneella tai mobiiliselaimella:

1. Siirry selaimella Google Play ‑asetuksiin.
  2. Valitse Näkyvyys-kohdasta Näytä valikoissa jokaisen sellaisen laitteen kohdalta, jonka haluat nähdä Google Playssa.

Lempinimen lisääminen laitteelle

Voit lisätä laitteille lempinimiä, jotta tunnistat ne helpommin. Tästä voi olla hyötyä, jos olet liittänyt tiliisi useita laitteita.

Näin voit lisätä laitteelle lempinimen:

1. Siirry selaimella Google Play ‑asetuksiin.
  2. Valitse laitteen, jolle haluat lisätä lempinimen, vierestä Muokkaa.
  3. Lisää laitteelle nimi Lempinimi-kohdan tekstikenttään.
  4. Valitse Päivitä.