Skjul enheder, og giv enheder kaldenavne

Du kan vælge, hvilke af dine enheder der vises i appmenuer på Google Play-websitet. Hvis du skjuler en enhed, vil du ikke kunne installere apps på denne enhed fra din webbrowser. Du kan gøre det nemmere at identificere en enhed, når du installerer apps, ved at give enheden et kaldenavn.

Bemærk! Det er ikke muligt at fjerne en enhed fra din enhedshistorik i Google Play.

Skjul enheder i Google Play

Hvis du ikke længere ejer eller bruger en enhed, kan du skjule den, så den ikke vises, når du downloader noget i din browser på computeren eller mobilen:

1. Gå til Google Play indstillinger i en webbrowser.
  2. Gå til "Synlighed", og vælg Vis i menuer ud for hver af de enheder, du vil have vist i Google Play.

Giv en enhed et kaldenavn

Du kan give enheder kaldenavne for at gøre dem lettere at identificere, hvilket kan være en hjælp, når du har flere enheder, der er tilknyttet din konto.

Sådan giver du en enhed et kaldenavn:

1. Gå til Google Play indstillinger i en webbrowser.
  2. Find den enhed, du vil give et kaldenavn, og vælg Rediger.
  3. Under "Kaldenavn" skal du navngive enheden i det tekstfelt, der vises.
  4. Vælg Opdater for at gemme enhedens kaldenavn.