Skjul enheder, og giv enheder kaldenavne

Du kan vælge, hvilke af dine enheder der vises i appmenuer på Google Play-websitet. Hvis du skjuler en enhed, vil du ikke kunne installere apps på denne enhed fra din webbrowser. Du kan gøre det nemmere at identificere en enhed, når du installerer apps, ved at give enheden et kaldenavn.

Fjern enheder i Google Play

Google Play holder styr på, hvilke enheder du har brugt tidligere. Du kan ikke fjerne en enhed fra din Google Play-historik, men du kan fjerne din konto fra en enhed. Hvis du fjerner din konto fra en gammel enhed, kan den nye ejer ikke se din Google Play-historik eller -aktivitet.

Skjul enheder i Google Play

Hvis du ikke længere ejer eller bruger en enhed, kan du skjule den, så den ikke vises, når du downloader noget i din browser på computeren eller mobilen:

1. Gå til indstillinger for Google Play i en webbrowser.
  2. Gå til "Synlighed", og vælg Vis i menuer ud for hver af de enheder, du vil se i Google Play.

Giv en enhed et kaldenavn

Du kan give enheder kaldenavne for at gøre dem lettere at identificere, hvilket kan være en hjælp, når du har flere enheder, der er tilknyttet din konto.

Sådan giver du en enhed et kaldenavn:

1. Gå til indstillinger for Google Play i en webbrowser.
  2. Vælg Rediger ud for den enhed, du vil give et kaldenavn.
  3. Under "Kaldenavn" skal du navngive enheden i det tekstfelt, der vises.
  4. Vælg Opdater.