Sådan fjerner du en enhed fra Google Play og giver enheder kaldenavne

Du kan vælge, hvilke af dine enheder der skal vises i appmenuer på Google Play-websitet. Du kan også give enheder kaldenavne, så de er nemmere at identificere.

Du kan også fjerne en enhed fra Google Play ved at skjule den. Når en enhed er skjult, kan du ikke installere apps på den pågældende enhed via din webbrowser.

Sådan fjerner du enheder fra Google Play

Google Play holder styr på, hvilke enheder du har brugt tidligere. Du kan ikke fjerne en enhed fra din Google Play-historik, men du kan:

• Fjerne din konto fra en enhed. Hvis du fjerner din konto fra en gammel enhed, er din Google Play-historik eller din Google Play-aktivitet ikke synlig på den pågældende enhed.
  • Skjule enheden i Google Play. Når du skjuler en enhed, vises den ikke, når du downloader noget via Google Play-websitet.

Sådan skjuler du enheder i Google Play

Hvis du ikke længere ejer eller bruger en enhed, kan du skjule den, så den ikke vises, når du downloader noget i din browser på computeren eller mobilen:

1. Gå til play.google.com.
  2. Klik på dit profilikon øverst til højre.
  3. Klik på Samling og enheder.
  4. Vælg fanen Enheder.
  5. Klik på Vis i menuer ud for enheden.

Sådan giver du en enhed et kaldenavn

Du kan give enheder kaldenavne for at gøre dem lettere at identificere, hvilket kan være en hjælp, når du har flere enheder, der er tilknyttet din konto. Sådan giver du en enhed et kaldenavn:

1. Gå til play.google.com.
  2. Klik på dit profilikon øverst til højre.
  3. Klik på Samling og enheder
  4. Vælg fanen Enheder.
  5. Find den enhed, du vil ændre.
  6. Angiv det nye navn under "Kaldenavn".
  7. Klik på Opdater.