Hoe om ’n toestel uit Google Play te verwyder en byname vir toestelle by te voeg

Jy kan kies watter van jou toestelle op programkieslyste op die Google Play-webwerf gewys word. Jy kan toestelle byname gee sodat dit makliker is om hulle te identifiseer.

Jy kan ’n toestel ook uit Google Play verwyder deur dit te versteek. Jy kan nie programme van jou webblaaier af op ’n toestel installeer terwyl die toestel versteek is nie.

Hoe om toestelle van Google Play af te verwyder

Google Play bly op hoogte van die toestelle wat jy vroeër gebruik het. Jy kan nie ’n toestel uit jou Google Play-geskiedenis verwyder nie, maar jy kan:

• Jou rekening van ’n toestel af verwyder. As jy jou rekening van ’n ou toestel af verwyder, kan jou Google Play-geskiedenis of -aktiwiteit nie op daardie toestel gesien word nie.
  • Versteek die toestel op Google Play. Wanneer jy ’n toestel versteek, verskyn dit nie wanneer jy iets van die Google Play-webwerf aflaai nie.

Hoe om toestelle op Google Play te versteek

As jy ’n toestel nie meer besit of gebruik nie, kan jy dit versteek sodat dit nie verskyn wanneer jy iets vanaf jou rekenaar of mobiele blaaier aflaai nie:

1. Gaan na play.google.com.
  2. Klik jou profielikoon bo regs.
  3. Klik Biblioteek en dienste.
  4. Kies die Toestelle-oortjie.
  5. Klik Wys op kieslyste langs die toestel.

Hoe om ’n toestel se bynaam by te voeg

Jy kan toestelbyname byvoeg om dit makliker te maak om hulle te identifiseer, wat jou kan help wanneer jy veelvuldige toestelle het wat met jou rekening geassosieer word. Voeg ’n bynaam vir 'n toestel só by:

1. Gaan na play.google.com.
  2. Klik jou profielikoon bo regs.
  3. Klik Biblioteek en dienste
  4. Kies die Toestelle-oortjie.
  5. Soek die toestel wat jy wil verander.
  6. Voer die nuwe naam onder "Bynaam" in.
  7. Klik Dateer op.