Endre språkinnstillinger for video

Filmer og TV-serier har forskjellige språkalternativer for lydavspilling, teksting og undertekster.

Finn informasjon om språk og undertekster

1. På enheten din åpner du Google Play Film og TV Play Filmer eller Google TV-appen .
  2. Trykk på en film eller TV-serie.
  3. Rull til «Mer informasjon».
  4. Du finner informasjon under «Lyd» og «Undertekster».
Tips: Angi språkinnstillingene før du laster ned videoen. Du kan ikke bytte lydspråk etter at videoen er lastet ned. I enkelte land og regioner kan det hende at lydspråket ikke angis av det ønskede språket.

Endre innstillinger for lydspråk og undertekster

Når videoer har flere språk, kan du endre ønsket språk for lyd eller undertekster. Du kan også angi standardinnstillinger for språk som skal brukes for alle videoene du leier eller kjøper.

Mens videoer strømmes

1. Nederst eller øverst til høyre i videospilleren din trykker du på Vis teksting og lyd Vis menyen for teksting og lyd.
  2. Velg et språk under «Lyd» eller «Undertekster».

Viktig: Enkelte filmer kan ha undertekster som ikke kan slås av.

Løs problemer med undertekster

Hvis undertekstene ikke vises etter at du har slått på funksjonen, kan du kontakte brukerstøtten for Google TV.