Skift sprogindstillinger for en video

Film og tv-serier har forskellige sprogindstillinger for lydafspilning og undertekster.

Find oplysninger om sprog og undertekster

1. Åbn Google Play Film og TV Play Film eller Google TV-appen på din enhed.
  2. Tryk på en film eller tv-serie.
  3. Rul til “Flere oplysninger”.
  4. Find oplysninger under "Lyd" og "Undertekster".
Tip! Angiv dine sprogindstillinger, inden du downloader videoen. Du kan ikke ændre lydsproget, når først en video er downloadet. I nogle lande og områder kan lydsproget ikke indstilles efter det ønskede sprog.

Skift indstillinger for lydsprog og undertekster

Når en video har flere sprog, kan du ændre dit foretrukne lyd- og undertekstsprog. Du kan også konfigurere indstillinger for det standardsprog, som du vil bruge i de film, du lejer eller køber.

Mens din video streames

1. Nederst eller øverst til højre i videoafspilleren skal du trykke på Vis undertekster og lyd Vis undertekster og lydmenu.
  2. Vælg et sprog under "Lyd" eller "Undertekster".

Vigtigt! Nogle film har muligvis permanente undertekster, som ikke kan slås fra.

Løs problemer med undertekster

Hvis underteksterne ikke dukker op, efter du har slået dem til, kan du kontakte Google TV-support.