Finn Google Play Butikk-appen

Du kan bruke Google Play Butikk-appen for å skaffe deg apper, spill og digitalt innhold for enheten din. Play Butikk-appen er forhåndsinstallert på Android-enheter som støtter Google Play, og den kan lastes ned på noen Chromebook-maskiner.

Åpne Play Butikk-appen

1. Gå til Apper-delen på enheten din.
  2. Trykk på Google Play Butikk Google Play.
  3. Appen åpnes, og du kan søke etter og bla gjennom for å finne innhold du vil laste ned.

Problemer med å bruke Play-butikken

Jeg finner ikke Play Butikk-appen

Sjekk følgende hvis du ikke finner appen i listen over alle appene:

Hvis Google Play Butikk-appen fortsatt ikke vises, må du ta kontakt med operatøren eller produsenten for å få hjelp.

Play-butikken åpnes ikke eller laster ikke inn innhold
Hvis Play-butikken verken åpnes eller lastes inn eller kræsjer ofte, kan du prøve feilsøkingstrinnene på Play Butikk lastes ikke inn eller laster ikke ned apper
Nedlastinger fra Play-butikken virker ikke