Näin löydät Google Play Kauppa ‑sovelluksen

Google Play Kauppa ‑sovelluksesta saat laitteellesi sovelluksia, pelejä ja muuta digitaalista sisältöä. Sovellus on esiasennettu Google Playta tukeville Android-laitteille, ja sen voi ladata tietyille Chromebookeille.

Avaa Play Kauppa ‑sovellus

1. Siirry laitteella Sovellukset-osioon.
  2. Valitse Google Play Kauppa Google Play.
  3. Sovellus aukeaa, ja voit etsiä tai selata ladattavaa sisältöä.

Play Kaupan ongelmien korjaaminen

Jos sinulla on ongelmia Play Kauppa ‑sovelluksen löytämisessä tai sisällön avaamisessa, latautumisessa tai lataamisessa, syitä voi olla useita. Ongelmanratkaisussa voi auttaa jokin seuraavista aiheista:

En löydä Play Kauppa ‑sovellusta

Jos et löydä sovellusta kaikkien sovellusten luettelosta:

Jos Google Play Kauppa ‑sovellusta ei näy vieläkään, ota yhteyttä operaattoriisi tai laitteesi valmistajaan.

Play Kauppa ei avaudu tai lataa sisältöä
Jos Play Kauppa ei avaudu tai lataa sisältöä tai kaatuu toistuvasti, kokeile Play Kauppa ei avaudu tai lataa sisältöä ‑vinkkejä.
Play Kaupan lataukset eivät toimi