Näin löydät Google Play -kauppasovelluksen

Google Play -kauppasovelluksen kautta löydät lempimusiikkisi, -elokuvasi ja -kirjasi sekä parhaat Android-sovellukset ja -pelit.

Google Play -kauppakuvake Android-laitteissa

Google Play -kauppasovellus on valmiiksi asennettu tuettuihin mobiililaitteisiin, joissa on käytössä Android-käyttöjärjestelmän versio 2.2 (Froyo) tai uudempi. Jos sinulla on vanhempi Android-laite, voit tehdä ostoksia Google Play -kauppasovelluksen sijaan Android Market -sovelluksessa.

Jos haluat tietää laitteesi Android-käyttöjärjestelmän version, siirry kohtaan Asetukset > Tietoja puhelimesta/Tietoja tablet-laitteesta ja etsi kohta Android-versio

Google Play -kauppasovelluksen avaaminen

Voit avata Google Play -kauppasovelluksen siirtymällä sovelluksien käynnistysohjelmaan ja koskettamalla Play-kauppakuvaketta Google Play Store.

Google Play -kauppasovellus puuttuu

Jos Google Play -kauppasovellusta ei näy tai sovellus ei käynnisty:

Jos Google Play -kauppasovellusta ei näy vieläkään, ota yhteyttä operaattoriisi tai laitteesi valmistajaan. Google Play -kauppasovellusta ei voi ladata – se joko on laitteessasi tai sitä ei ole.