Näin löydät Google Play Kauppa ‑sovelluksen

Voit ladata sovelluksia, pelejä ja digitaalista sisältöä laitteellesi Google Play Kauppa ‑sovelluksella. Play Kauppa ‑sovellus on esiasennettu Google Playta tukeville Android-laitteille, ja sen voi ladata tietyille Chromebookeille.

Avaa Play Kauppa ‑sovellus

1. Siirry laitteella Sovellukset-osioon.
  2. Valitse Google Play Kauppa Google Play.
  3. Sovellus aukeaa, ja voit etsiä tai selata ladattavaa sisältöä.

Play Kauppaan liittyvät ongelmat

En löydä Play Kauppa ‑sovellusta

Jos et löydä sovellusta kaikkien sovellusten luettelosta:

Jos Google Play Kauppa ‑sovellusta ei näy vieläkään, ota yhteyttä operaattoriisi tai laitteesi valmistajaan.

Play Kauppa ei avaudu tai lataa sisältöä
Jos Play Kauppa ei avaudu tai lataudu tai kaatuu toistuvasti, kokeile sivun Play Kauppa ei avaudu tai lataudu vianetsintävaiheita.
Play Kaupan lataukset eivät toimi