Näin löydät Google Play Kauppa -sovelluksen

Google Play Kauppa -sovelluksen kautta löydät lempimusiikkisi, -elokuvasi ja -kirjasi sekä parhaat Android-sovellukset ja -pelit. Play Kauppa -sovellus on valmiiksi asennettu Google Playta tukeviin Android-laitteisiin.

Avaa Play Kauppa -sovellus

1. Siirry laitteella Sovellukset-osioon.
  2. Kosketa Play Kauppa -kuvaketta Google Play Store.

Jos et löydä Google Play Kauppa -sovellusta tai sen avaaminen ei onnistu

Jos Google Play Kauppa -sovellusta ei näy vieläkään, ota yhteyttä operaattoriisi tai laitteesi valmistajaan. Jos sovellusta ei ole laitteellasi, sitä ei voi valitettavasti ladata mistään.