Boeken lezen via Google Play

Nadat u e-boeken via Google Play heeft gekocht en gedownload, kunt u het volgende doen:

• Online en offline lezen
  • E-boeken lezen op meerdere apparaten
  • Naar een ander deel van het e-boek springen
  • Het lettertype, de helderheid en andere weergaveopties wijzigen

Een boek openen

1. Ga naar uw Google Play Boeken-bibliotheek.
  2. Klik op de omslag om een e-boek te openen.

Lettertype, tekstgrootte en andere opmaak wijzigen

1. Open Google Play Boeken.
  2. Open een e-boek.
  3. Klik rechtsboven op Weergaveopties Weergaveopties.
  4. Breng de wijzigingen aan.
  5. Als u verder wilt lezen, klikt u rechtsboven in het vak met opties op Sluiten Sluiten.

Naar een hoofdstuk gaan

1. Open Google Play Boeken.
  2. Open een e-boek.
  3. Klik op Inhoudsopgave Inhoud.
  4. Ga naar een hoofdstuk, bladwijzer, notitie of infokaart (indien beschikbaar).

Boeken lezen op een ander apparaat

Wanneer u uw e-boek opent op een ander apparaat dan waarop u bent begonnen met lezen, wordt het e-boek automatisch geopend op de pagina waar u bent gebleven. Zorg dat het volgende van toepassing is:

• Uw apparaat is verbonden met internet wanneer u stopt of begint met het lezen van uw e-boek.
  • U bent op beide apparaten ingelogd op hetzelfde account voor Google Play Boeken.

Als uw e-boek niet wordt geopend op de juiste pagina, vernieuwt u de pagina en controleert u uw wifi-verbinding.

Opmerking: Als u het e-boek naar uw apparaat heeft overgezet via Adobe Digital Editions, worden paginaposities niet gesynchroniseerd.