Køb og læs e-bøger

Du kan bruge Google Play Bøger til at downloade og læse e-bøger på mere end én enhed. Du kan også uploade filer og udskrive bøger.

Køb og download e-bøger

Du kan søge efter og købe tilgængelige e-bøger fra play.google.com.

1. På din iPhone eller iPad skal du åbne en mobilbrowser som f.eks. og derefter åbn play.google.com/store/books.
  2. Log ind på den samme Google-konto som den, du bruger i appen Google Play Bøger.
  3. Søg efter en e-bog, eller se anbefalinger.
    • Du kan få flere oplysninger om en e-bog ved at trykke på forsidebilledet.
    • Du kan downloade e-bogen ved at trykke på prisen og derefter Køb e-bog.
    • Du kan læse et uddrag ved at trykke på Gratis uddrag.

Vigtigt! Du kan ikke købe eller leje e-bøger ved hjælp af appen Google Play Bøger på din iPhone og iPad.

Visningsmuligheder

Tip! Indstillingerne for visning kan ikke justeres for alle e-bøger.

Afhængigt af bogen kan du læse en e-bog som:
  • Originalsider: Læs bogen i et fast sidelayout, der som regel stemmer overens med den trykte version.
  • Flydende tekst: Juster indstillingerne for visning, f.eks. skrifttype, tekststørrelse og linjeafstand.

Se, hvordan du justerer visningsindstillingerne for en e-bog.

Åbn og læs e-bogen i din Google Play-app

1. Download den gratis Play Bøger-app Play Bøger på din iPhone eller iPad.
  2. Åbn appen Google Play Bøger Play Bøger.
  3. Log ind på den Google-konto, som du brugte til at købe e-bogen.
  4. Tryk på Samling nederst til højre.
  5. Vælg din e-bog.
    • Du kan skifte skrifttype, tekststørrelse eller anden formatering ved at trykke på Valgmuligheder for visning Valgmuligheder for visning øverst på skærmen.
    • Du kan springe til et kapitel, et bogmærke eller en note ved at trykke på Indhold Indholdsfortegnelse nederst på skærmen. Vælg et kapitel eller afsnit.

Find gratis uddrag af e-bøger

1. Sørg for, at du har forbindelse til internettet på din iPhone eller iPad.
  2. Åbn appen Google Play Bøger Play Bøger.
  3. Vælg en handling:
    • Du kan finde anbefalede bøger ved at trykke på Startside.
    • Tryk på en bog.
    • Tryk på Gratis uddrag for at begynde at læse.
Når du har downloadet en bog, kan du læse den offline.

Upload filer, og udskriv bøger

Det er kun muligt at uploade filer på computere og Android-enheder.

Tip: You can only print ebooks using your computer.

Mørk tilstand

Hvis du vil bruge Mørk tilstand i appen Play Bøger, skal du køre iOS 13 eller nyere.
  1. Åbn appen Google Play Bøger Play Bøger på din iPhone eller iPad.
  2. Åbn Indstillinger Indstillinger.
  3. Tryk på Skærm & lysstyrke.
  4. Tryk på Mørk øverst på skærmen.

Lej lærebøger og andre bøger

Du kan leje digitale versioner af nogle lærebøger og andre bøger i Google Play Bøger.

Vigtigt! Din lejeperiode starter, så snart du foretager dit køb, også selvom du ikke har åbnet bogen.

1. Åbn Google Play Bøger Play Bøger på din enhed.
  2. Gennemse lærebøger til leje, eller søg efter en specifik bog.
  3. Klik på den bog, du vil leje.
  4. Tjek, at der står "Lej" ud for prisen. Du kan også se, hvor mange dage du kan lege bogen.
  5. Klik på prisen, og gå til kassen for at leje bogen.
  6. Du kan finde ud af, hvor lang tid der resterer af lejeperioden, ved at gå til din samling og kigge på bogens forside.

Hvis en lejeperiode er udløbet, står der Udløbet. Hvis du ikke er færdig med bogen, kan du leje den igen eller købe lærebogen. Du kan stadig finde fremhævninger og noter.