Læs bøger i Google Play

Når du har købt og downloadet e-bøger i Google Play, kan du:

• Læse dem online eller offline
  • Læse dem på mere end én enhed
  • Springe til et andet sted i e-bogen
  • Ændre skrifttype, lysstyrke og andre visningsmuligheder

Åbn en bog

1. Gå til din samling i Google Play Bøger.
  2. Åbn en e-bog ved at trykke på dens forside.

Skift skrifttype, skriftstørrelse og anden formatering

1. Åbn Google Play Bøger.
  2. Åbn en e-bog.
  3. Klik på Valgmuligheder for visning Valgmuligheder for visning øverst til højre.
  4. Foretag dine ændringer.
  5. Du vender tilbage til læsning ved at klikke på Luk Luk øverst til højre i dialogboksen med valgmuligheder.

Spring til et kapitel

1. Åbn Google Play Bøger.
  2. Åbn en e-bog.
  3. Klik på Indhold Indhold.
  4. Gå til et kapitel, et bogmærke, en note eller et infokort (hvis der er et).

Læs på en anden enhed

Når du åbner din e-bog på en anden enhed end den, du startede på, åbnes den automatisk på det sted, du var nået til. Sørg for at:

• Enheden har forbindelse til internettet, når du stopper eller går i gang med at læse din e-bog
  • Du er logget ind på den samme konto til Google Play Bøger på begge enheder

Hvis din e-bog ikke åbner på den rigtige side, kan du prøve at opdatere siden og tjekke din Wi-Fi-forbindelse.

Bemærk! Hvis du har overført e-bogen til din enhed ved hjælp af Adobe Digital Editions, kan der ikke synkroniseres til det sted, du er nået til.