Køb og læs e-bøger

Du kan bruge Google Play Bøger til at downloade og læse e-bøger på mere end én enhed. Du kan også uploade filer og udskrive bøger.

Køb og download e-bøger

Du kan søge efter og købe tilgængelige e-bøger fra play.google.com.

1. På din iPhone eller iPad skal du åbne en mobilbrowser som f.eks. Safari og derefter åbn play.google.com/store/books.
  2. Log ind på den samme Google-konto som den, du bruger i appen Google Play Bøger.
  3. Søg efter en e-bog, eller se anbefalinger.
    • Du kan få flere oplysninger om en e-bog ved at trykke på forsidebilledet.
    • Du kan downloade e-bogen ved at trykke på prisen og derefter Køb e-bog.
    • Tryk på Uddrag for at læse et uddrag.

Vigtigt! Du kan ikke købe eller leje e-bøger via appen Google Play Bøger på din iPhone og iPad. Tryk i stedet på Føj til ønskeliste Føj til ønskeliste. Gennemfør derefter dit køb i en webbrowser. Få flere oplysninger om din ønskeliste.

Visningsmuligheder

Tip! Indstillingerne for visning kan ikke justeres for alle e-bøger.

Afhængigt af bogen kan du læse en e-bog som:
  • Originalsider: Læs bogen i et fast sidelayout, der som regel stemmer overens med den trykte version.
  • Flydende tekst: Juster indstillingerne for visning, f.eks. skrifttype, tekststørrelse og linjeafstand.

Se, hvordan du justerer visningsindstillingerne for en e-bog.

Åbn og læs e-bogen i din Google Play-app

1. Download appen Play Bøger Play Bøger på din iPhone eller iPad uden beregning.
  2. Åbn appen Google Play Bøger Play Bøger.
  3. Log ind på den Google-konto, som du brugte til at købe e-bogen.
  4. Tryk på Samling nederst til højre.
  5. Vælg din e-bog.
    • Du kan skifte skrifttype, tekststørrelse eller anden formatering ved at trykke på Valgmuligheder for visning Valgmuligheder for visning øverst på skærmen.
    • Hvis du vil springe til et kapitel, et bogmærke eller en note, skal du nederst på skærmen trykke på Indhold Indholdsfortegnelse og derefter vælg et kapitel eller et afsnit.

Find uddrag af e-bøger, uden at det koster dig noget

1. Sørg for, at du har forbindelse til internettet på din iPhone eller iPad.
  2. Åbn appen Google Play Bøger Play Bøger.
  3. Vælg en handling:
    • Du kan finde anbefalede bøger ved at trykke på Startside.
    • Tryk på en bog.
    • Tryk på Uddrag for at begynde at læse.
Når du har downloadet en bog, kan du læse den offline.

Upload filer, og udskriv bøger

1. Åbn mappen Files [Filer] på din iPhone eller iPad.
  2. Tryk på Open with Play Books app [Åbn med appen Play Bøger]
  3. Læs indholdet.
Tip! Du kan kun udskrive e-bøger ved hjælp af din computer.