Læs bøger i Google Play

Når du har købt og downloadet e-bøger i Google Play, kan du:

• Læse dem online eller offline
  • Læse dem på mere end én enhed
  • Springe til et andet sted i e-bogen
  • Ændre skrifttype, lysstyrke og andre visningsmuligheder

Åbn en e-bog

1. Åbn appen Google Play Bøger Play Bøger.
  2. Tryk på Samling Samling nederst på skærmen.
  3. Åbn en e-bog ved at trykke på dens forside.

Skift skrifttype, skriftstørrelse og visning

1. Åbn appen Google Play Bøger Play Bøger.
  2. Åbn e-bogen.
  3. Tryk midt på siden.
  4. Tryk på Valgmuligheder for visning Valgmuligheder for visning øverst til højre.
    • Hvis du vil skifte skrifttype, tekststørrelse eller linjeafstand, kan du gøre det under Valgmuligheder for visning Valgmuligheder for visning.
    • Hvis du vil ændre lysstyrke eller baggrundsfarve, kan du gøre det under Lysindstillinger Lysindstillinger. Hvis du vil konfigurere din skærm til at justere sig selv baseret på tidspunktet på dagen, kan du trykke på Indstillinger Indstillinger
  5. Du kan vende tilbage til læsningen ved at trykke uden for dialogboksen med visningsmuligheder.

Skift indstillinger for skærmrotation, sideskift og hjælpefunktioner

1. Åbn appen Google Play Bøger Play Bøger.
  2. Tryk på menuen Menu og derefter Indstillinger.
  3. Foretag dine ændringer.

Spring til sider, kapitler og bogmærker

Du kan skifte hurtigt mellem sider, kapitler og bogmærker ved at åbne den e-bog, du er i gang med at læse, og følge vejledningen.

Skim siderne
  1. Tryk midt på siden.
  2. Stryg for hurtigt at bladre gennem siderne. Du kan også skubbe linjen nederst på skærmen.
  3. Tryk på miniaturesiden øverst på linjen for at gå tilbage til den side, du startede på.
Spring til et kapitel, et bogmærke eller en note
  1. Tryk på Indhold Indhold nederst på skærmen.
  2. Vælg Kapitler, Bogmærker eller Noter.

Læs på en anden enhed

Når du åbner din e-bog på en anden enhed end den, du startede på, åbnes den automatisk på det sted, du var nået til. Sørg for, at:

• Enheden har forbindelse til internettet, når du stopper eller går i gang med at læse din e-bog.
  • Du er logget ind på den samme konto til Google Play Bøger på begge enheder.

Hvis din e-bog ikke åbner på den rigtige side, kan du prøve at opdatere siden og tjekke din Wi-Fi-forbindelse.

Bemærk! Hvis du har overført e-bogen til din enhed ved hjælp af Adobe Digital Editions, kan der ikke synkroniseres til det sted, du er nået til.

Mørk tilstand

Du kan kun følge denne vejledning, hvis du bruger Android 10 eller nyere. Se, hvordan du tjekker og opdaterer din Android-version

1. Åbn Indstillinger Indstillinger på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Rul ned, og tryk på Skærm.
  3. Aktivér Mørkt tema.
  4. Åbn appen Play Bøger Play Bøger.