Køb og læs e-bøger

Du kan bruge Google Play Bøger til at downloade og læse e-bøger på mere end én enhed. Du kan også uploade filer og udskrive bøger.

Download og installer Google Play Bøger

1. Sørg for, at din Android-telefon eller -tablet har forbindelse til internettet.
  2. Download appen Google Play Bøger Play Bøger.

Køb e-bøger

1. Åbn appen Google Play Bøger Play Bøger på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Søg efter den e-bog, du vil læse.
  3. Vælg en e-bog efterfulgt aftryk på prisen.
  4. [Valgfrit] Afhængigt af bogen kan du muligvis også læse et uddrag. Tryk på Gratis uddrag.

Visningsmuligheder

Tip! Indstillingerne for visning kan ikke justeres for alle e-bøger.

Afhængigt af bogen kan du læse en e-bog som:
  • Originalsider: Læs bogen i et fast sidelayout, der som regel stemmer overens med den trykte version.
  • Flydende tekst: Juster indstillingerne for visning, f.eks. skrifttype, tekststørrelse og linjeafstand.

Se, hvordan du justerer visningsindstillingerne for en e-bog.

Læs e-bøger

Du kan skifte skrifttype, tekststørrelse og springe til kapitler, når du læser e-bøger.

1. Åbn appen Google Play Bøger Play Bøger på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Vælg en bog.
  3. Tryk midt på siden.
    • Stryg for hurtigt at bladre gennem siderne.
    • Du kan springe til et kapitel, et bogmærke eller en note ved at trykke på Indhold Indhold.
    • Du kan skifte skrifttype, tekststørrelse og linjeafstand ved at trykke på Valgmuligheder for visning Valgmuligheder for visning.
    • Du kan justere lysstyrken eller baggrundsfarven ved at trykke på Valgmuligheder for visning Valgmuligheder for visning efterfulgt afTone.
    • Du kan rotere din skærm eller justere visningen baseret på tidspunktet på dagen ved at trykke på Indstillinger Indstillinger.
  4. Du kan gå tilbage til din e-bog ved at trykke midt på siden igen eller trykke på Tilbage.

Du kan downloade e-bøger til din enhed eller dit SD-kort. Se, hvordan du downloader og læser bøger offline.

Upload PDF- og EPUB-filer

1. Åbn appen Google Play Bøger Play Bøger på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Nederst skal du trykke på Start efterfulgt af Profil efterfulgt af Indstillinger for Play Bøger efterfulgt af Aktivér PDF-upload.
  3. Download en PDF- eller EPUB-fil på din enhed.
  4. Åbn appen Downloads eller Mine filer.
  5. Find filen.
  6. Tryk på Mere Mereefterfulgt af Åbn med efterfulgt af Play Bøger eller Upload til Play Bøger.

Du kan finde uploadede filer i din samlingefterfulgt af Uploads.

Udskriv bøger

Du kan kun udskrive e-bøger ved hjælp af din computeren.

Vigtigt! Nogle e-bøger har begrænsninger for, hvor mange sider du kan udskrive. Disse begrænsninger er fastsat af bogens udgiver og varierer fra bog til bog. Disse begrænsninger kaldes DRM (Digital Rights Management).

Mørk tilstand

Du kan kun følge denne vejledning, hvis du bruger Android 10 eller nyere. Se, hvordan du tjekker og opdaterer din Android-version
  1. Åbn Indstillinger Indstillinger på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på Skærm.
  3. Tryk på Mørkt tema.
  4. Åbn appen Google Play Bøger Play Bøger.

Lej bøger

1. Åbn Google Play Bøger Play Bøger på din enhed.
  2. Gennemse lærebøger til leje, eller søg efter en bestemt bog.
  3. Klik på den bog, du vil leje.
    • Sådan finder du ud af, om du kan leje bogen: Tjek, om der står "Lej" ud for prisen.
    • Sådan finder du ud af, hvor længe lejeperioden varer: Vælg "Lej", og tjek derefter oplysningerne i pop op-vinduet.
  4. Du kan leje bogen ved at vælge prisen og derefter afslutte betalingsprocessen.
    • Din lejeperiode starter, når du foretager dit køb, også selv om du ikke har åbnet bogen.
  5. Du kan finde ud af, hvor lang tid der resterer af lejeperioden, ved at gå til Samling og derefter kigge på bogens omslag.
Tip! Der står "Udløbet" ved de bøger, hvor lejeperioden er udløbet. Hvis du ikke er færdig med bogen, kan du købe eller leje den igen. Du kan stadig se dine gamle fremhævninger og noter under nye lejeperioder.