Kirjojen lataaminen Google Playsta

Voit ladata e-kirjoja Google Play Kirjoista, jolloin voit lukea niitä missä tahansa myös ilman internetyhteyttä.

Kirjojen lataaminen offline-lukemista varten

1. Avaa Google Play Kirjat ‑sovellus Play Kirjat.
  2. Avaa oma kirjastosi.
  3. Valitse ladattavan kirjan vierestä Lataa Lataa.
  4. Kun kirja on ladattu, näet Ladattu-kuvakkeen Offline-tila.
Vinkkejä:
  • Android-laitteella voi ladata useita kirjoja kerralla (versio 2023.04.17.00 tai uudempi). Kosketa kirjaa pitkään, valitse lisää kirjoja ja napauta sitten Lataa Lataa.
  • Jos haluat poistaa ladattuja kirjoja, valitse useita kirjoja koskettamalla pitkään ja valitse Poista lataus Älä häiritse.

Lataaminen vain Wi-Fi-yhteydellä

Voit välttää datamaksut lataamalla e-kirjoja vain Wi-Fi-yhteyden kautta.

1. Avaa Google Play Kirjat ‑sovellus Play Kirjat puhelimella tai tabletilla.
  2. Napauta oikeasta yläkulmasta profiilikuvaasi.
  3. Valitse Play Kirjojen asetukset ja sitten Lataus vain Wi-Fi-yhteyden kautta.

Uusien latausten tallentaminen SD-kortille

Ennen aloittamista

• SD-kortti on alustettava sisäiseksi tai siirrettäväksi tallennustilaksi. Asetukset ja toiminnot vaihtelevat puhelimesta riippuen. Saat lisätietoja laitteen valmistajalta.
  • Tarkista, että SD-kortilla on riittävästi tallennustilaa.

Kirjojen tallentaminen SD-kortille

1. Avaa Android-puhelimella tai ‑tabletilla Play Kirjat Play Kirjat.
  2. Napauta oikeasta yläkulmasta profiilikuvaasi tai nimesi alkukirjainta.
  3. Valitse Play Kirjojen asetukset Asetukset.
  4. Laita Lataa uusia kirjoja SD-kortille päälle.
Vinkkejä:
  • Jos Play Kirjat ei voi ladata kirjoja SD-kortille, se lataa kirjat automaattisesti sisäiseen tallennustilaan.
  • Aiemmat lataukset eivät siirry SD-kortille. Jos haluat siirtää aiemmin ladattuja kirjoja SD-kortille, laita SD-kortin tallennustila päälle, poista lataus ja lataa kirja sitten uudelleen.