Kirjojen lataaminen ja lukeminen offline-tilassa

Voit ladata e-kirjan ja lukea sitä missä tahansa, myös ilman internetyhteyttä.

Kirjojen lataaminen tietokoneelle

Jos haluat ladata Google Playn kirjoja luettavaksi tietokoneella offline-tilassa, tarvitset Google Chrome ‑selaimen ja maksuttoman Play Kirjat ‑sovelluksen Chrome Web Storesta.

Chromen Google Play Kirjat ‑sovelluksen tarkistaminen

1. Avaa tietokoneellasi Chrome Chrome.
  2. Avaa selaimen yläreunasta sovellusvalikko Google apps.
    • Jos et löydä sovellusvalikkoa, kirjanmerkkipalkki voi olla piilotettu. Tuo kirjanmerkkipalkki esiin klikkaamalla Chrome-valikkoa Valikko ja sitten Kirjanmerkit ja sitten Näytä kirjanmerkkipalkki.
  3. Valitse Web Store chrome store.
  4. Hae Google Play Kirjoja ja sitten valitse Lisää Chromeen Lisää sovellus.

Kirjojen lataaminen offline-tilassa luettavaksi

1. Varmista, että tietokoneesi on yhteydessä internetiin.
  2. Avaa Chrome Chrome.
  3. Avaa sovellusvalikko Google apps.
    • Voit myös lisätä osoitepalkkiin chrome://apps/.
  4. Valitse Play Kirjat ‑sovellus Play Kirjat.
  5. Siirrä hiiri kirjan päälle.
  6. Valitse Aseta käytettäväksi offline-tilassa ‑valintaruutu.

Kirjojen lataaminen ja siirtäminen lukulaitteelle

1. Lataa tietokoneellesi Adobe Digital Editions ja asenna se ohjeiden mukaisesti.
  2. Avaa Google Play Kirjat.
  3. Valitse Omat kirjat.
  4. Valitse ladattavan kirjan alapuolelta Lisää Moreja sittenvalitse Lataa EPUB (suositus) tai Lataa PDF.
  5. Yhdistä lukulaitteesi tietokoneeseen.
  6. Avaa Adobe Digital Editions. Klikkaa kirjan nimeä ja vedä se haluamasi laitteen kohdalle.

Huom. Voit yhdistää ostamasi kirjan vain yhteen Adobe-tunnukseen. Tavalliset laiterajoitukset ovat voimassa. Kaikkia kirjoja ei voi ladata. Tarkista kirjan saatavuus sen tietosivulta Play Kaupasta.