Kirjojen lataaminen Google Playsta

Voit ladata e-kirjoja Google Play Kirjoista, jolloin voit lukea niitä missä tahansa myös ilman internetyhteyttä.

E-kirjojen lataaminen tietokoneelle

1. Siirry osoitteeseen play.google.com.
  2. Klikkaa oikeasta yläkulmasta profiilikuvakettasi.
  3. Valitse Kirjasto ja laitteet ja sitten Kirjat.
  4. Valitse ladattavan kirjan vierestä Lisää More ja sitten Vie ja sitten Lataa EPUB tai Lataa PDF.
    • Jos saat ASCM-tiedoston: Sinun täytyy ladata lisäohjelma kirjan lukemista varten. Lataa ja asenna Adobe Digital Editions.
    • Jos saat EPUB-tiedoston: voit lukea kirjaa iBooksilla, Adobe Digital Editionsilla tai muulla lukusovelluksella.
    • Jos saat PDF-tiedoston: voit lukea kirjaa Chromella, Acrobat Readerilla tai muulla PDF-lukuohjelmalla.

Vinkkejä:

• Jos kirjasi oli alun perin ASCM-tiedosto, voit lukea EPUB- tai PDF-tiedostoa lataamalla Adobe Digital Editionsin maksutta.
  • Osa julkaisijoista ei salli tiedostolatauksia. Et voi ladata vuokrattuja kirjoja.
  • Et voi ladata joitakin suuria kirjatiedostoja.

Ladattujen kirjojen siirtäminen lukulaitteelle

Tärkeää: Useimpia Google Playn kirjoja ei voi avata Kindle-laitteella.

1. Yhdistä lukulaitteesi tietokoneeseen.
  2. Avaa Adobe Digital Editions tietokoneella. Jos sinulla ei vielä ole tätä sovellusta, voit ladata sen maksutta.
  3. Klikkaa kirjan nimeä ja vedä se haluamasi laitteen kohdalle.

Vinkki: Ostamasi e-kirja on yhdistetty yhteen Adobe-tiliin. Tavalliset laiterajoitukset ovat voimassa. Joitain kirjoja ei voi ladata. Tarkista kirjan saatavuus sen sivulta "Tietoa lukemisesta" ‑osiosta Play Kaupasta.