Slik laster du ned bøker fra Google Play

Du kan laste ned e-bøker fra Google Play Bøker, slik at du kan lese dem hvor som helst – selv når du ikke har internettilkobling.

Slik laster du ned bøker på iPhone eller iPad

1. Sørg for at iPhone eller iPad er koblet til internett.
  2. Åpne play.google.com/store/books i en mobilnettleser, for eksempel Safari.
  3. Logg på den samme Google-kontoen som du bruker i Google Play Bøker-appen.
  4. Trykk på boken du vil laste ned.
Tips:
  • På Android (versjon 2023.04.17.00 og nyere) kan du laste ned flere bøker samtidig. Trykk og hold på en bok, velg flere bøker, og trykk på Last ned Last ned.
  • For å fjerne nedlastede bøker, trykk og hold for å velge flere bøker, og trykk deretter på Fjern nedlasting Ikke forstyrr.

Last ned bare via Wi-Fi

For å unngå datakostnader kan du laste ned e-bøker ved bare å bruke Wi-Fi. Sånn slår du denne funksjonen på eller av:

1. Åpne Google Play Bøker-appen Play Bøker på enheten din.
  2. Trykk på profilbildet ditt øverst til høyre.
  3. Trykk på Innstillinger for Play Bøker og så Last ned bare via Wi-Fi.