Boeken downloaden via Google Play

Je kunt e-boeken downloaden via Google Play Boeken, zodat je ze overal kunt lezen, ook als je geen verbinding met internet hebt.

Boeken downloaden op een iPhone of iPad

1. Zorg ervoor dat uw iPhone of iPad verbinding heeft met internet.
  2. Open play.google.com/store/books in een mobiele browser (zoals Safari).
  3. Log in op hetzelfde Google-account als in de Google Play Boeken-app.
  4. Tik op het boek dat u wilt downloaden.
Tips:
  • Op Android (versie 2023.04.17.00 en hoger) kun je meerdere boeken tegelijk downloaden. Houd je vinger op een boek, selecteer meer boeken en tik dan op Downloaden Downloaden.
  • Als je gedownloade boeken wilt verwijderen, houd je je vinger op meerdere boeken om ze te selecteren en tik je op Download verwijderen Niet storen.

Alleen downloaden via wifi

U kunt ervoor kiezen boeken alleen te downloaden via wifi om datakosten te vermijden. Ga als volgt te werk om deze instelling in of uit te schakelen:

1. Open de Google Play Boeken-app Play Boeken op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik rechtsboven op je profielfoto.
  3. Tik op Instellingen voor Play Boeken en dan Alleen downloaden via wifi.