Sådan downloader du bøger i Google Play

Du kan downloade e-bøger fra Google Play Bøger, så du kan læse dem overalt, selv når du ikke har internetforbindelse.

Sådan downloader du bøger på en iPhone eller iPad

1. Sørg for, at din iPhone eller iPad har forbindelse til internettet.
  2. Åbn play.google.com/store/books i en mobilbrowser som f.eks Safari.
  3. Log ind på den samme Google-konto som den, du bruger i appen Google Play Bøger.
  4. Tryk på den bog, du vil downloade.
Tips!
  • I Android (version 2023.04.17.00 eller nyere) kan du downloade flere bøger på én gang. Hold fingeren nede på en bog, vælg flere bøger, og tryk derefter på Download Download.
  • Du kan fjerne downloadede bøger ved at holde fingeren nede for at vælge flere bøger og trykke på Fjern download Forstyr ikke.

Download kun via Wi-Fi

Du kan undgå datagebyrer ved kun at downloade e-bøger via Wi-Fi. Sådan slår du funktionen til eller fra:

1. Åbn appen Google Play Bøger Play Bøger på din telefon eller tablet.
  2. Tryk på dit profilbillede øverst til højre.
  3. Tryk på Indstillinger for Play Bøger og derefter Download kun via Wi-Fi.