Hoe om boeke op Google Play af te laai

Jy kan e-boeke op Google Play Boeke aflaai sodat jy hulle oral kan lees, selfs wanneer jy nie ’n internetverbinding het nie.

Hoe om boeke op ’n iPhone of iPad af te laai

1. Maak seker jou iPhone of iPad is aan die internet gekoppel.
  2. Maak play.google.com/store/books op 'n mobiele blaaier, soos Safari, oop.
  3. Meld by dieselfde Google-rekening aan as die een wat jy in jou Google Play Boeke-program het.
  4. Tik op die boek wat jy wil aflaai.
Wenke:
  • Op Android (weergawe 2023.04.17.00 en nuwer) kan jy veelvuldige boeke op een slag aflaai. Tik en hou ’n boek, kies meer boeke, en tik dan op Laai af Laai af.
  • Om afgelaaide boeke te verwyder, moet jy tik en hou om veelvuldige boeke te kies, en dan op Verwyder aflaai tik.

Laai net oor Wi-Fi af

Om datakoste te vermy, kan jy e-boeke net oor Wi-Fi aflaai. Om hierdie kenmerk aan of af te skakel:

1. Maak die Google Play Boeke-program Play Boeke op jou foon of tablet oop.
  2. Tik regs bo op jou profielfoto.
  3. Tik op Play Boeke-instellings en dan Laai net oor wi-fi af.