Slik laster du ned bøker fra Google Play

Du kan laste ned e-bøker fra Google Play Bøker, slik at du kan lese dem hvor som helst – selv når du ikke har internettilkobling.

Last ned bøker for lesing uten nett

1. Åpne Google Play Bøker-appen Play Bøker.
  2. Gå til biblioteket.
  3. Ved siden av boken du vil laste ned, trykker du på Last ned Last ned.
  4. Når boken er lastet ned, ser du et Nedlastet-ikon Uten nett.
Tips:
  • På Android (versjon 2023.04.17.00 og nyere) kan du laste ned flere bøker samtidig. Trykk og hold på en bok, velg flere bøker, og trykk på Last ned Last ned.
  • For å fjerne nedlastede bøker, trykk og hold for å velge flere bøker, og trykk deretter på Fjern nedlasting Ikke forstyrr.

Last ned bare via Wi-Fi

For å unngå datakostnader kan du laste ned e-bøker ved bare å bruke Wi-Fi.

1. Åpne Google Play Bøker-appen Play Bøker på enheten din.
  2. Trykk på profilbildet ditt øverst til høyre.
  3. Trykk på Innstillinger for Play Bøker og så Last ned bare via Wi-Fi.

Lagre nye nedlastinger på et SD-kort

Før du starter

• SD-kortet må være formatert som «internminne» eller «bærbar lagring». Innstillinger og funksjonalitet varierer fra telefon til telefon. Kontakt enhetsprodusenten hvis du trenger mer informasjon.
  • Sjekk om SD-kortet har nok lagringsplass.

Lagre bøker på et SD-kort

1. Åpne Play Bøker Play Bøker på Android-enheten din.
  2. Øverst til høyre trykker du på profilbildet ditt eller forbokstaven din.
  3. Trykk på Play Bøker-innstillingene Innstillinger.
  4. Slå på Last ned nye bøker på SD-kortet.
Tips:
  • Hvis Play Bøker ikke kan laste ned elementer på SD-kortet ditt, lagres de i internminnet i stedet.
  • Tidligere nedlastinger overføres ikke til SD-kortet. For å flytte tidligere nedlastede bøker til SD-kortet, slå på SD-kortlagring, fjern nedlastingen, og last ned boken på nytt.