Sådan downloader du bøger i Google Play

Du kan downloade e-bøger fra Google Play Bøger, så du kan læse dem overalt, selv når du ikke har internetforbindelse.

Download bøger til offlinelæsning

1. Åbn appen Google Play Bøger Play Bøger.
  2. Gå til din samling.
  3. Tryk på Download Download ud for den bog, du vil downloade.
  4. Når bogen er downloadet, vises ikonet Downloadet Offline.
Tips!
  • I Android (version 2023.04.17.00 eller nyere) kan du downloade flere bøger på én gang. Hold fingeren nede på en bog, vælg flere bøger, og tryk derefter på Download Download.
  • Du kan fjerne downloadede bøger ved at holde fingeren nede for at vælge flere bøger og trykke på Fjern download Forstyr ikke.

Download kun via Wi-Fi

Du kan undgå datagebyrer ved kun at downloade e-bøger via Wi-Fi.

1. Åbn appen Google Play Bøger Play Bøger på din telefon eller tablet.
  2. Tryk på dit profilbillede øverst til højre.
  3. Tryk på Indstillinger for Play Bøger og derefter Download kun via Wi-Fi.

Gem nye downloads på et SD-kort

Før du går i gang

• SD-kortet skal formateres som "Intern lagerplads" eller "Ekstern lagerplads". Indstillinger og funktioner varierer, alt efter hvilken telefon du har. Kontakt producenten af din enhed for at få flere oplysninger.
  • Tjek, om dit SD-kort har nok lagerplads.

Gem bøger på et SD-kort

1. Åbn Play Bøger Play Bøger på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på dit profilbillede eller forbogstav øverst til højre.
  3. Tryk på indstillinger for Play Bøger Indstillinger.
  4. Aktivér Download nye bøger til SD-kort.
Tips!
  • Hvis Play Bøger ikke kan downloade bøger til dit SD-kort, downloades de automatisk til din interne lagerplads i stedet.
  • Tidligere downloads overføres ikke til SD-kortet. Hvis du vil flytte tidligere downloadede bøger til SD-kortet, skal du aktivere lagerplads på SD-kortet, fjerne den downloadede bog og derefter downloade bogen igen.