Ondersteunde apparaten

Controleer aan de hand van de onderstaande lijst of uw apparaat werkt met Google Play. Wanneer u het pdf-bestand downloadt, worden de apparaten alfabetisch gesorteerd (A-Z) op naam van de fabrikant.

Volledige lijst met ondersteunde apparaten

• Bekijken als pdf
  • Bekijken als CSV

Bekijk hier een lijst met ondersteunde Chrome OS-apparaten.

Uw apparaat zoeken

Open het bestand en gebruik de volgende sneltoetsen of opties om naar uw apparaat te zoeken.

• Windows of Chrome OS: Ctrl + F
  • Mac: Command + F
  • Mobiel apparaat: Menu en dan Zoeken op pagina of gebruik het zoekpictogram Zoeken. Dit kan variëren afhankelijk van de app die u gebruikt om de lijst te bekijken.

Opmerkingen:

Als uw apparaat niet wordt vermeld, is het mogelijk onlangs uitgebracht of werkt het mogelijk niet met Google Play. Als u meer informatie nodig heeft om na te gaan of uw apparaat Google Play kan gebruiken, neemt u contact op met de fabrikant van uw apparaat.