Ondersteunde apparaten

Controleer aan de hand van de onderstaande lijst of uw apparaat werkt met Google Play. Apparaten worden alfabetisch gerangschikt (A-Z) op basis van de naam van de fabrikant.

Volledige lijst met ondersteunde apparaten

Uw apparaat zoeken

Open het bestand en gebruik de volgende sneltoetsen of opties om naar uw apparaat te zoeken.

• Windows of Chrome OS: Ctrl + F
  • Mac: Command + F
  • Mobiel apparaat: Menu en dan Zoeken op pagina, of tik op Zoeken Zoeken. Dit kan variëren afhankelijk van de app die u gebruikt om de lijst te bekijken.

Opmerkingen:

Als uw apparaat niet wordt vermeld, is het mogelijk onlangs uitgebracht of werkt het mogelijk niet met Google Play. Als u meer informatie nodig heeft om na te gaan of uw apparaat Google Play kan gebruiken, neemt u contact op met de fabrikant van uw apparaat.