Understøttede enheder

Se, om din enhed fungerer sammen med Google Play, ved at tjekke listen nedenfor. Når du downloader PDF-filen, er enhederne angivet alfabetisk (A til Å) efter navnet på producenten.

Komplet liste over understøttede enheder

Se en liste over understøttede Chrome OS-enheder her

Søg efter din enhed

Åbn filen, og brug følgende kommandoer for at søge efter din enhed.

• Windows eller Chrome OS: Ctrl+F
  • Mac: Command+F
  • Mobilenhed: Menu og så Find på siden. Du kan også bruge søgeikonet Søg. Dette kan variere, afhængigt af hvilken app du bruger til at se listen med.

Bemærkninger:

• Du kan finde model- eller buildnummeret på din Android-enhed under Indstillinger og så Om telefonen eller Om din tablet.
  • Kun certificerede enheder understøttes. Find ud af, hvordan du kan se din enheds certificeringsstatus.

Hvis din enhed ikke er på listen, skyldes det muligvis, at det er en ny model, eller at den ikke fungerer sammen med Google Play. Hvis du har brug for yderligere oplysninger om, hvorvidt du kan bruge Google Play på din enhed, skal du kontakte enhedsproducenten.