Google Play-gesteunde toestelle

Kyk na die lys gesteunde toestelle om uit te vind of jou toestel versoenbaar is met Google Play. Toestelle is alfabeties (A-Z) volgens vervaardigernaam gerangskik.

Volledige lys toestelle wat Google Play gebruik

Soek jou toestel

Maak die lêer oop en gebruik die volgende bevele om na jou toestel te soek.

• Windows of Chrome-bedryfstelsel: Ctrl + F
  • Mac: Command + F
  • Mobiele toestel: Kieslys en dan Vind op bladsy, of tik op Search Soek. Dit kan verskil, afhangend van watter program jy gebruik om na die lys te kyk.

Notas:

• Gaan na die instellingsprogram en dan Meer oor foon of Meer oor tablet om jou Android-toestel se model- of bounommer te vind.
  • Net Play Protect-gesertifiseerde toestelle word gesteun. Vind hier uit hoe om jou toestelsertifiseringstatus te sien.

As jou toestel nie gelys word nie, is dit dalk onlangs uitgereik of werk dit dalk nie saam met Google Play nie. Kontak die toestel se vervaardiger as jy meer inligting benodig oor of jou toestel Google Play kan gebruik.