Slå baggrundsdata til

Hvis du vil bruge appen Play Butik, skal du slå baggrundsdata til på din enhed. Det betyder, at apps kan downloade data til senere brug eller give dig underretninger, selv når du ikke bruger appen. Indstillingerne for hver version af Android er forskellige. Find ud af, hvilken version af Android du har.

På Android 7.0 eller nyere

Når Datasparefunktion er slået til, og der ikke er tilgængelig Wi-Fi-forbindelse, kan det påvirke Google Play. Du kan vælge at lade Google Play fortsætte med at hente baggrundsdata via mobildata, mens Datasparefunktion er slået til.

1. Åbn appen Indstillinger Appen Indstillinger på din enhed.
  2. Tryk på Netværk og internet.
  3. Tryk på Dataforbrug og derefter Datasparefunktion.
  4. Hvis Datasparefunktion er slået fra, skal du ikke gøre noget. Hvis Datasparefunktion er slået til, skal du fortsætte til trin 5.
  5. Tryk på Ubegrænset dataadgang.
  6. Rul ned, og tryk på Google Play Butik Google Play.
  7. Tryk på den app eller tjeneste, du vil aktivere.
I Android 5.0 til 6.0
  1. Åbn appen Indstillinger Indstillinger på din enhed.
  2. Tryk på Dataforbrug og derefter Forbrug af mobildata.
  3. Sørg for, at du får vist det netværk, som du vil se eller begrænse dataforbruget for.
  4. Rul ned, og tryk på Google Play Butik Google Play.
  5. Tryk på Baggrundsdata og derefter Ubegrænset dataforbrug.
I Android 4.4 eller ældre
  1. Åbn hovedappen Indstillinger Indstillinger på din enhed.
  2. Tryk på Dataforbrug under "Trådløst og netværk".
  3. Tryk på menuen Mere øverst til højre.
  4. Tryk på afkrydsningsfeltet ud for "Synkroniser data automatisk".
  5. Når dialogboksen "Aktivér automatisk datasynk.?" vises, skal du trykke på OK.

Bemærk! På nogle enheder vises valgmulighederne for baggrundsdata muligvis under Indstillinger og derefter Batteri og dataadministrator og derefter Levering og derefter Baggrundsdata.